Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    

Covid-19, Ukrajina

Print
redbull10. 12. 2020 13:38:08
Primož kje se kaj vidimo, pridem v Kamnik ti osebno čestitat . Si najboljši vizionar.
Lino: vsake toliko časa te kdo predrami , da kakšno bedarijo blekneš( hribovci se tikamo)
(+4)všeč
dprapr10. 12. 2020 13:39:36
Matej, v kateri državi ti živiš? Imam občutek, da nisi v Sloveniji.
Sam sem bil v letošnjem letu zelo zadovoljen z vsemi zdravstvenimi storitvami. Moram reči, da še celo bolj, kot prejšnja leta. Povsod, kjer sem bil naročen, sem bil naročen na uro in ob tej uri prijazno sprejet in obravnavan. Pa je bilo čisto vseeno, ali je bil splošni zdravnik, specialist ali zobozdravnik. Prav tako je bil izveden preventivni pregled, za katerega je bilo spomladi rečeno, da ne bo. Pri specialistu so mi sicer spomladi prestavili termin, vendar so me kasneje obvestili, ko sem prišel na vrsto. Morda je res kdo dlje čakal na kakšno operacijo, ampak to se je dogajalo že prej. Ni to letošnji problem, kot bi ga sedaj radi predstavili.
(+12)všeč
VanSims10. 12. 2020 14:58:22
Sem ravnokar mislil tudi sam reči. Pred dvema tednoma sem imel eno preiskavo v UKC, ta teden bil v laboratoriju, januarja pa sem naročen za en ultra zvok in to nič kaj takega prioritetnega, stvar, ki se vleče že nekaj let in je le nekoliko zoprna in baje nič nevarna
(+4)všeč
VanSims10. 12. 2020 15:15:51
No, sem se pa malo pozanimal o tistem Monitorju CIVICUS-u. Res, popolnoma neznana organizacija, sedež imajo pa, a veste kje, v Johanesburgu! velik nasmeh

In kdo je Slovenijo tam osiral?

Brankica Petković iz Mirovnega inštituta, direktor krovne mreže slovenskih nevladnih organizacij CNOVS, Goran Forbiči in aktivistka, protestnica in predsednica sindikata Mladi plus, Tea Jarc. In noben drug. Alles klar!

Širijo pač svojo propagando skozi neko XY organizacijo s pomembnim imenom, ki povprečnega bralca navede na idejo, da je to pa res neka merodajna organizacija z bogato tradicijo boja za človekove pravice, skratka, da če pa to oni rečejo, pa še iz tujine, bo pa že držalo!

V resnici pa gre za amaterje, ki verjetno Slovenijo komaj najdejo na zemljevidu, kaj šele, da bi zares poznali razmere pri nas.
(+8)všeč
piotr10. 12. 2020 15:37:00
In tudi nekoliko spominja na portal Necenzurirano,
kjer trojica "neodvisnih in raziskovalnih" novinarjev ostaja zanesljiv vir informacij za monstrum, kot je državna(javna) RTV.nasmeh
(+7)všeč
turbo10. 12. 2020 15:45:24
Tipično za... Navesti dva, tri stavke, češ, spet sem najpametnejši in vse vem, dočim je resnica povsem drugačna. Tisti, ki niso nikoli zastavili svojega "jaz" z dušo in telesom za neke vrednote in se vedno skrivajo v senci ter bevskajo tja v en dan, so običajno najbolj glasni.

Ne, to ni neka leva organizacija in tudi ni nova. Ima bogato tradicijo in deluje po vsem svetu, o njenih dosežkih poročajo vsi svetovno znani mediji, časopisi in televizije (Sky news, Reuters, Newsweek, TV5MONDE, The New York times, Daily Mail,...).

CIVICUS je globalno zavezništvo organizacij civilne družbe in aktivistov, ki je namenjeno krepitvi delovanja državljanov in civilne družbe po vsem svetu.

NAŠA VIZIJA:
Svetovna skupnost informiranih, navdihnjenih in zavzetih državljanov, ki se soočajo z izzivi, s katerimi se sooča človeštvo.

NAŠA MISIJA:
Okrepiti delovanje državljanov in civilno družbo po vsem svetu.

Ustanovljeni smo bili leta 1993, od leta 2002 pa imamo ponosno sedež v Johannesburgu v Južni Afriki z dodatnimi vozlišči po vsem svetu. Smo člansko zavezništvo z več kot 9000 člani v več kot 175 državah.

Naša opredelitev civilne družbe je široka in zajema nevladne organizacije, aktiviste, koalicije in mreže civilne družbe, protestna in družbena gibanja, prostovoljna telesa, kampanje, dobrodelne organizacije, verske skupine, sindikate in človekoljubne fundacije. Naše članstvo je raznoliko in zajema širok spekter vprašanj, velikosti in vrst organizacij.

https://www.civicus.org/index.php
(+6)všeč
dragon10. 12. 2020 17:17:40
" V resnici pa gre za amaterje, ki verjetno Slovenijo komaj najdejo na zemljevidu, kaj šele, da bi zares poznali razmere pri nas." Bravo VanSims, dobro povedano.
Levičarji so kar pridni pri črnjenju JJ v tujini. Danes po medijih spet opletajo z enim pismom oz. peticijo ki jo je podpisalo 150 akademikov (amaterjev) s celega sveta, ki se zgraža nad diktaturo JJ.
(+6)všeč
VanSims10. 12. 2020 18:01:19
"https://www.civicus.org/index.php"

A ti to resno? zmeden velik nasmeh
(+1)všeč
Becar10. 12. 2020 18:05:52
Vidim, da ukrepom pretirano naklonjeni že neke nemške izraze uporabljate pri pisanju. A to vam plačujejo kakšne tečaje? Je to del kakšnega tajnega načrta?
Koliko časa boste še tako vneti, saj vendar že vlada sama govori o neustreznosti ukrepov, slepi ulici, odgovornosti itd...

Žuganje, represija, kazni, lovljenje otrok po igriščih...če so mislili, da bo narod ta način sprejel, so se fejst zmotili. No vsaj Počivalšek je javno to upal povedat, nekaj tudi Fafangel, ki je že moral spokat.
(+7)všeč
andi210. 12. 2020 18:36:54
No, pa ste žal počasi forumski uporabniki prilezli iz svojih političnih brlogov. Potem se pa čudimo, da sprememb na bolje v družbi ni. Saj smo vsi enaki. Ena četrtina, pa 10 in 10%, pa tako dalje do unih obskurnih. Ko nam bo enkrat postalo jasno, da vsi ti ljudje obiskujejo iste zabave, iste svetovalce, iste verske skupine ali v karkoli že verjamejo, skupaj načrtujejo enake ukrepe in se (dokler so na položaju z izjemno dobro plačo) požvižgajo za težave navadnega človeka - takrat bo čas napočil. Čas, da se ob izbiri vodij zna tudi na glas povedat - ne hvala, želim druge ljudi. Naslednji izbirni postopek prosim - aha, isto sranje, ne hvala. Ponovimo postopek... Mimogrede - kako to da v političnih prepirih nihče ne omeni, da so se hecni ljudje danes odločili predpisati maske kot izključno merodajno sredstvo, čeprav so javno v medijih še spomladi pokazali edine obstoječe klinične študije, ki kažejo, da pomembne razlike glede na šal, ruto,...v prostem okolju ni. Anyone?
mimogrede - punce, top slike in misli. Ja, exwannabe - sem pač pi..ka. V bistvu prav rad.
(+5)všeč
hočo10. 12. 2020 20:07:35
Vsi ekonomski ukrepi po svetu trenutno so levičarski, sej drgač sploh ne more bit. Bolj levo je samo še podržavljenje. Pri nas vlada desni JJ, proti ukrepom so levi, za ukrepe so desni. Noro, norejše, Slovenija. Bolj logična mi je Amerika, kjer je levica za lockdown. Vsaj tako so nas na faxu učil, pa čeprav usi profesorji še iz komunizma nasmeh
(+7)všeč
lino10. 12. 2020 20:50:02
Redbull, "Lino: vsake toliko časa te kdo predrami , da kakšno bedarijo blekneš( hribovci se tikamo)".
Večjo bedarijo jaz bleknem, bolj lahko nekdo drug zažari v siju glorije in možganskega trusta.
Tikamo, tikamo in tudi kakšno robato in kosmato razdremo, ko ni prisotno čuječe spletno oko! nasmeh
(+4)všeč
Lobnican11. 12. 2020 21:54:56
Vašo sočno debato prekinjam z vprašanjem glede turnega smučanja (iskalnik mi nekako ne najde tega foruma). V primeru, da bi, kot se govori, v kratkem odprli regije, bom omejen na cilje v osrednjeslovenski regiji.V tem slučaju me zanimajo vaši predlogi za kake dobre turnosmučarske cilje lahke do srednje težavnosti tipa Ratitovec ali nek Viševnik. Hvala in srečno vsem.
(+2)všeč
turbo11. 12. 2020 22:00:18
Lobnican,
tole je uporabno, klikni na Turna smuka - seznam smukov:
http://www2.arnes.si/~mcelik2/
(+2)všeč
Janez5212. 12. 2020 10:15:09
Mogoče bo na tejle povezavi najti kakšno idejo.
https://www.turni-klub-gora.si/
Drugač pa kej na Veliki planini. Lepenatka na tistem koncu pa je že izven osrednjeslovenske regije.
(+3)všeč
Majdag12. 12. 2020 12:27:41
Verjetno ste že videli, toda vsak nasmeh v tem času šteje...
- vsak nasmeh šteje1
-  vsak nasmeh šteje2
- vsak nasmeh šteje3
- vsak nasmeh šteje4
- upam, da ne bo tako5
(+8)všeč
pohodnik3812. 12. 2020 22:53:03
Zato pa je tako kot je članek v Večeru o tem kar sem že jaz prejšnjič pisal in navedel konkretne primere da se je pač hodilo delat kljub temu če si bil v stiku z okuženim.
1
2
3
4
(+5)všeč
ppegan13. 12. 2020 06:04:59
Tone, to kar piše gospod Janko iz Renč, je samo natolcevanje oz. je gospod zagotovo levičar, ki si izmišljuje stvari, da bi očrnil našo vlado, ki je popolna in ki vedno dela v korist državljanov. Kako si drzne eek
Itak smo krivi neposlušni državljani, ki smo vsi po vrsti egoisti, zato tudi ne spoštujemo ukrepov. Ukrepi so super, z njimi ni nič narobe, so ravno prav restriktivni, zato nič hudega, če nas malo omejujejo, saj si to tudi zaslužimo, ker smo pač neposlušni, aja Gorenjci smo pa za povrh še šparovni. Res smo grozni, predvsem pa krivi za vse, kar se dogaja in prav je tako, ker smo res grozni in neposlušni, pa šparovni velik nasmeh Tko da je tud prou, da manjša podjetja in SP-ji propadejo, ker si to zaslužijo. Z ukrepi vlade ni nič narobe, saj vlada dela v korist državljanov. Kdorkoli misli drugače, je navaden levičar, da ne napišem kaj hujšega.
Naša vlada je pa super in oh in sploh, pa čisto brez napak, res zaupanja vredna. Jst jim verjamem vse, kar rečejo, tko da že od petka stojim v vrsti za cepit. Sam je mal čudn kt sm edina. Itak, ostali so pa ovce, pa ne vedo, da nm vlada sam dobr hoče hahahahaha velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+7)všeč
redbull13. 12. 2020 08:19:04
Ko se boš cez par let cepil bo menda ja mir pred tabo. Še vedno pravim, tist ko se bo cepil nima pošihtan v glavi pa je lahko še ne vem kaksen kolega. Razen v primeru, če bo res nujno nujno zarad službe ali podobnih situacij
(+1)všeč
dprapr13. 12. 2020 08:21:29
Dejan, torej vsi, ki smo v službi. nasmeh
(+5)všeč
Page:123...3637383940...372373374
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies