Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Weather

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Weather
Weather
Forecast for mountains - Četrtek, 14.12.2017 ob 7h
Danes bo pretežno oblačno, ponekod bo občasno tudi manj oblačnosti. Na območju Med Julijci in Snežnikom bodo občasno padavine, meja sneženja bo med 800 in 1100 m nad morjem Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ki bo popoldne počasi slabel. Temperatura na 1500 m bo okoli -1, na 2500 m pa okoli -6 °C.
Snow conditions in mountains - sreda, 13. 12. 2017, 9:07
The risk of avalanches is level 3 of 5.
Opis stanja in napoved (sreda, 13. 12. 2017)

Splošna stopnja nevarnosti - sreda, 13. 12. 2017
Nevarnost je 3. stopnje po evropski petstopenjski lestvici - ZNATNA.
Glavni problem: šibke plasti
Forecast for Slovenia - Četrtek, 14.12.2017  ob  18h
Zvečer in ponoči bo oblačno, na severovzhodu pa bo sprva še nekaj jasnine, a do jutra se bo tudi tam povečini pooblačilo. Padavine bodo postopno spet pogostejše, predvsem na zahodu bodo možne posamezne nevihte. Ponovno se bo krepil jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 9, v Alpskih dolinah okoli 0 °C.
V petek bo oblačno in v večjem delu Slovenije deževno, sprva bodo možne tudi posamezne plohe, lahko tudi zagrmi. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ki bo sredi dneva slabel. Zvečer in v noči na soboto se bo meja sneženja v notranjosti Slovenije spustila do nižin, na Primorskem bo zapihala šibka do zmerna burja. Temperature bodo od 7 do 13, v severnih krajih okoli 3 °C.

Opozorilo: Ponoči se bo jugozahodni veter ponovno krepil in bo v drugem delu noči in v petek dopoldne predvsem na severovzhodu ter na Notranjskem dosegal hitrost do okoli 70 km/h.
Forecast for the neighboring regions
Kärnten Danes: Jutranja megla v dolinah in kotlinah se bo kmalu dvignila. Nato bo delno sončno, delno oblačno. V gorovju bo nekaj posamičnega rahlega sneženja. Veter ostaja rahel, le v gorovju bo krepak. Najvišje temperature bodo od 0 do 5 stopinj Celzija.
Friuli četrtek, 5. Junij: Ponoči bo deževno in nevihtno. Niso izključene nevihte, zaradi katerih bi lahko bile lokalne padavine tudi močnejše. Poleg tega bo veter pihal v sunkih. Zjutraj se bo vreme izboljšalo. Precej se bo zjasnilo, vendar bodo popoldan možne krajevne plohe ali nevihte.
Weather images
7 day weather forecast
Thursday
Weather četrtek
2 do 7
Friday
Weather petek
5 do 7
Saturday
Weather sobota
1 do 2
Sunday
Weather nedelja
-4 do 1
Monday
Weather ponedeljek
-7 do 0
Tuesday
Weather torek
-4 do 1
Wednesday
Weather sreda
-6 do 2
Forecast for places
5 day weather forecast for all towns in Slovenia.
Forecast for ski resorts
5 day weather forecast for all ski resorts.
Forecast for mountains
5 day forecast for all mountains on Hribi.net web portal.
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing