Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Weather

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Weather
Weather
Forecast for mountains - Ponedeljek, 25.3.2019 ob 10h
Danes zjutraj se bo postopno pooblačilo, čez dan bodo od severa začele pojavljati padavine, ki se bodo popoldne okrepile. Meja sneženja bo sprva nad 1500 m, proti večeru pa se bo spustila na okoli 1000 m nadmorske višine. Veter bo šibak in spremenljive smeri, popoldne bo zapihal okrepljen severni do severovzhodni veter. Sredi dneva bo na 1500 m okoli 5, na 2500 m pa -3 °C, do večera pa se bo občutno ohladilo.
Snow conditions in mountains - petek, 22. 3. 2019, 7:31
The risk of avalanches is level 2 of 5.
Opis stanja in napoved (petek, 22. 3. 2019)

Splošna stopnja nevarnosti - petek, 22. 3. 2019
Nevarnost je 2. stopnje po evropski petstopenjski lestvici - ZMERNA.
Glavni problem: šibke plasti, napihan sneg, nov sneg...
Forecast for Slovenia - Ponedeljek, 25.3.2019  ob  11h
Popoldne se bo pooblačilo tudi v južni in jugozahodni Sloveniji, padavine, deloma plohe, se bodo okrepile in od severa postopno zajele vso Slovenijo. Predvsem na zahodu bo možna tudi kakšna nevihta. Zvečer se bo na jugu meja sneženja spustila do okoli 600 m nadmorske višine. Zapihal bo okrepljen veter severnih smeri, na Primorskem zvečer zmerna burja. Temperature bodo od 10 do 17 °C.
Ponoči bodo padavine od severa povsod ponehale. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 4, na Primorskem do okoli 6 °C.
Jutri dopoldne se bo razjasnilo. Čez dan bo na zahodu pretežno jasno, drugod pa delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem do 16 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
Forecast for the neighboring regions
Kärnten Danes: Prevladovalo bo oblačno vreme, občasno bo tudi deževalo. Največ padavin bo v severnih delih Koroške in v krajih na jugu vzdolž meje s Slovenijo. Meja sneženja se bo postono nižala, in bo pri 1.000 metrov nadmorske višine. Ponekod se bo čez dan razjasnilo in za nekaj časa bo sijalo tudi sonce. Najvišje dnevne temperature bodo med 9 in 15 stopinj Celzija.
Friuli četrtek, 5. Junij: Ponoči bo deževno in nevihtno. Niso izključene nevihte, zaradi katerih bi lahko bile lokalne padavine tudi močnejše. Poleg tega bo veter pihal v sunkih. Zjutraj se bo vreme izboljšalo. Precej se bo zjasnilo, vendar bodo popoldan možne krajevne plohe ali nevihte.
Weather images
7 day weather forecast
Monday
Weather ponedeljek
4 do 14
Tuesday
Weather torek
4 do 12
Wednesday
Weather sreda
1 do 10
Thursday
Weather četrtek
0 do 13
Friday
Weather petek
5 do 14
Saturday
Weather sobota
0 do 16
Sunday
Weather nedelja
3 do 17
Forecast for places
5 day weather forecast for all towns in Slovenia.
Forecast for ski resorts
5 day weather forecast for all ski resorts.
Forecast for mountains
5 day forecast for all mountains on Hribi.net web portal.
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing