Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Events

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Events Submit event Archives Change event
Events
 14.2.2016: Planinski izlet - Velika planina

Planinsko društvo Podpeč – Preserje vabi vse svoje člane v nedeljo 14.02.2016  na Veliko planino (Gradišče) 1666 m.

Odhod iz Preserja je v nedeljo zjutraj ob 07:00 uri. Ustavili se bomo tudi v Kamniku, Podpeči, Notranjih in Vnanjih Goricah ter Brezovici.

Od tu se bomo odpeljali mimo Kamnika do Doma LD Strahovica od koder bomo nadaljevali peš, najprej po gozdni poti nato pa preko razglednih pobočji na Veliko planino, kjer bomo naredili krožno pot po Veliki planini in se v eni izmed koč tudi okrepčali. Vrnili se bomo do Kranjskega Raka kjer nas bo čakal avtobus.

V primeru slabih razmer se lahko odločimo tudi za drugo smer pohoda.

Domov se bomo vrnili v večernih urah.

Za vzpon bomo potrebovali približno 3h 40 min, za ogled Velike planine in povratek pa še približno 2h.

Pot ni zahtevna in je primerna za vse planince.

Prijave zbira Rudi Bevc tel. 031 691 891.

Rok prijaveje do četrtka 11.02.2016

 

 

 
 14.2.2016: ČEZ HOM NA BRNICO
ODHOD Zbrali se bomo ob 8.00 uri na avtobusni postaji na Glaziji. Do izhodišča, Glazije , pridite z lastnim prevozom, saj bomo od tu peš nadaljevali naš prvi pohod. OPIS POTI Sprehodili se bomo po celjskih ulicah, prečkali Savinjo in kmalu bomo v mestnem parku. Poiskali bomo oznake Žerdonerjeve poti, do lovske koče. Pot nadaljujemo nad mestnim parkom, do Homa, 570m. Vrh je poraščen in priljubljena točka sprehajalcev. Naša pot vodi naprej do Planinskega doma na Brnici, 457m. Tu bo čas za počitek in malico, spregovorili pa bomo tudi o naši novi obliki pohodništva, o pohodih skupine 55+ -. V Celje se bomo vrnili po drugi poti, čez brv v Levcu, in ob reki Savinji. ČAS HOJE Za pohod bomo potrebovali 4 do 5 ur zmerne hoje; pot ni zahtevna in jo bodo zmogli tudi tisti z manj kondicije. OPREMA Planinska obutev in oblačila, primerna vremenskim razmeram. V Planinskem domu bo organiziran topel obrok hrane, ki znaša 5,00 EUR. Zaradi naročila malice, prosim za predhodne prijave, na telefon 041 613 854, Slavko Škrubej, vodnik PZS. 14. februarja goduje sveti Valentin, za katerega pravijo, da ima ključ od korenin…. To pa je tudi dan vseh tistih, ki se imajo radi, praznik vseh zaljubljenih . Zato naj bo prvi pohod Pohodnikov 55+- v znamenju dobre volje, prijateljstva in tudi ljubezni! Vabljeni!
 
 21.2.2016: Planinski izlet - Grintovec

Planinsko društvo Podpeč Preserje vabi svoje člane v nedeljo 21.2.2016 na Grintovec (2558m). 

Odhod je v nedeljo zjutraj : Preserje ob 6-ti uri.Ustavili se bomo tudi v Kamniku pod Krimom, Podpeči, Notranjih in Vnanjih Goricah ter na Brezovici.Od tu se bomo odpeljali v Kamniško Bistrico in naprej (če bo cesta prevozna) v Konec - 900m.Podali se bomo po markirani stezi  proti Kokrskemu sedlu, kjer bo krajši počitek. Nato naprej proti vrhu. Za vzpon bomo potrebovali predvidoma dobrih 5 ur ,ter 4 za sestop.

Domov se bomo vrnili v večernih urah.

Izlet je primeren za izkušene planince, ki so vajeni hoje z derezami, ter varovanja s cepinom.Obvezna je dobra planinska obutev, nepremočljiva oblačila, sončna očala, dereze, cepin ter čelada.

Cena izleta je 15.00€

Izlet bo vodil planinski vodnik Zlatko Prošič,ki tudi pobira prijave na tel. 031-709-719 (do 19.2.2016).

 
 21.2.2016: VELIKA PLANINA
Poseben avtobus pelje z Glazije ob 7.00 uri, iz Žalca ob 7.10 uri ter z ostalih postajališč kot običajno. Podali se bomo proti Gornjemu Gradu do Črnivca (902 m), kjer bo naš prvi postanek. Nato se bomo odpeljali do Kranjskega Raka (1029 m), kjer bo naše izhodišče. Od tam bomo nadaljevali peš pot proti Mali planini, kjer bo pri Jarškem domu postanek (1520 m). Nadaljevali bomo v smeri Domžalskega doma (1534 m) in naprej proti cerkvi Marije Snežne. Kdor bo želel, se bo še podal na Gradišče (1666 m), najvišji vrh Velike planine. Pot je nezahtevna, vendar v zimskem času in v snegu zahtevnejša. Čas hoje: od 4 – 5 ur. Možne so različno dolge poti in časovno prilagojene razmeram in željam pohodnikov. Vračali se bomo nazaj do avtobusa, ki nas bo počakal na Kranjskem Raku. Oprema, obutev in oblačila naj bodo primerna za hojo v zimskih razmerah. V tem času še posebej priporočamo pohodne palice in v nahrbtniku imejte tudi mini dereze. Od udeležencev pričakujemo, da bodo z donacijami, oz prostovoljnimi prispevki pokrili strošek prevoza. Vodila vas bosta vodnika PD ZZV Celje Stanko Gašparič in Franja Ferk. Prijave zbirata: STANKO – 041 862 214 FRANJA – 051 320 988, e-mail: franja.ferk@gmail.com VABLJENI NA NAJVEČJO VISOKOGORSKO PAŠNO PLANINO NA SLOVENSKEM!
 
 28.2.2016: Planinski izlet - po Rokovnjaški poti od Trnovč do Vinja

Planinsko društvo Podpeč–Preserje vabi vse člane v nedeljo 28. 2. 2016 po Rokovnjaški poti od Trnovč preko Brda, Gradišča do Vinja

Odhod v nedeljo zjutraj je: Preserje - 08 uri - pred OŠ Preserje. Ustavili se bomo tudi v Kamniku, Podpeči, Notranjih in Vnanjih Goricah in na Brezovici.

Peljali se bomo do Trnovč in tam zapustili avtobus. Od tam bomo odšli na Dupeljne z Dupeljn do Brda (Janko Kersnik). Z Brda bomo odšli na Gradišče in od tam do Vinja, kjer nas bo čakal avtobus. Seveda se bomo ustavili tudi za kosilo. Domov se bomo vrnili predvidoma ob 18. uri.

Cena izleta je 15,00 EUR

Prijave zbira Marko Goršič tel. 3631–175 in 041 795–006 ( v večernih urah )

Zadnji rok za prijave je do četrtka 25. 2. 2016

Izlet bo vodil  planinski vodnik Marko Goršič .

 

 

                                                                                                             
 
 6.3.2016: Pohod dveh vrhov na Sveto Goro preko Škabrijela
Društvo za rekreacijo,kulturo in zgodovino Škabrijel 1917 1.Pohod DVEH VRHOV na Sveto Goro preko Škabrijel Pozivamo in vabimo vas na 1.pohod dveh vrhov na Sveto Goro preko Škabrijela, kateri bo v nedeljo 6.marca 2016. Zbrali se bomo na vrhu Škabrijela ob 11h od koder se bomo spustili na Prevalo in odpravili proti vrhu Svete Gore. Pohod bo predvidoma trajal 5 ur in je lažji in primeren za vse. Priporočamo pijačo in hrano iz nahrbtnika.Na vrhu Škabrijela nas pričakuje razgledni stolp in žig ,ki bo potrdil vašo udeležbo. Na pohodu morate sami poskrbeti za lastno varnost s primerno opremo,obutvijo in pohodnimi palicami. (informacije 041 620 290).V primeru oblačnega vremena pohod bo ,v primeru zelo slabega deževnega vremena pa pohod odpade. Iz Svete Gore in Škabrijela so nam Alpe in Triglav veliko bližje. Društvo Škabrijel 1917
 
 20.3.2016: BOČ
Zbrali se bomo ob 7.00 uri na Glaziji. Poseben avtobus bo udeležence pobiral na znanih lokacijah, do Žalca. Nato se bomo skozi Šentjur odpeljali proti Rogaški Slatini, kjer bomo na obvoznici izstopili, avtobus pa bo peljal do Planinskega doma na Boču. OPIS POTI Pot nas od izhodišča najprej vodi v smeri Cerovca, do Grilove kapele. To je severna točka Polžkove poti, ki jo ureja PD Rogaška Slatina. Markacije nas usmerijo proti Boču. Pridružimo se peš poti Boč - Donačka gora, in kmalu po lepi sprehajalni stezi prispemo do Planinskega doma na Boču, 652m n.v. Tu bo čas za malico, v domu, ki je odprt skozi vse leto, pa je možno kupiti topel obrok. Tisti, ki bodo imeli še dovolj moči, se bodo lahko po grebenski poti povzpeli na vrh Boča, 978m n.v. Na vrhu je razgledni stolp in ograjeni vojaški oddajnik. Z vrha Boča je nepozaben razgled, ob jasnem vremenu se vidijo skoraj vsi slovenski vrhovi in Blatno jezero na Madžarskem. Po povratku se zberemo vsi pohodniki in se z avtobusom odpeljemo domov. ČAS HOJE Do koče je 3 ure zmerne hoje, za vrh in povratek pa potrebujemo še 1,5 ure. OPREMA Planinska obutev in oblačila, primerna letnemu času in razmeram. PRIJAVE Slavko Škrubej , vodnik PZS, telefon 041 613 854. 20. marec je cvetna nedelja, pa tudi prvi dan pomladi, ki se prične ob 4.30. Tako bomo že v pomladnem jutru stopali proti vrhu Boča in morda se nam bo ob poti nasmehnila tudi kakšna velikonočnica…. Vabljeni!
 
 28.3.2016: 19. VELIKONOČNI POHOD NA MALO GORO
PD Ajdovščina
PLANINSKA SEKCIJA KAMNJE

prireja v ponedeljek, 28.3.2016

19. VELIKONOČNI POHOD na MALO GORO (planota na pobočju Čavna 1034m).

Začetek pohoda bo v Kamnjah od 7.30 dalje. Ob 11.00 bo na MALI GORI pozdrav pohodnikom.

V prostorih šole v Kamnjah bo zjutraj in popoldne na ogled razstava "Mala gora nekoč in danes", ki pripoveduje o košnji in spravilu sena na Mali gori.

Lep planinski pozdrav

več informacij na tel. št.: 031 507 251 (Gregor),email: planinci@kamnje.si ter na spletni strani:www.kamnje.si
 
 23.4.2016: POHODNIŠTVO PO LIKIJSKI POTI 2016


» LIKIJSKA POT 2016 «

VSE LJUBITELJE POHODNIŠTVA VABIMO NA »POHODNIŠTVU PO LIKIJSKI POTI V TURČIJI«, KI JE PROGLAŠENA ZA ENO IZMED NAJLEPŠIH PEŠPOTI NA SVETU. LIKIJSKA POT SE RAZPROSTIRA NA JUGOZAHODNEM DELU TURČIJE OB LIKIJSKI OBALI. POT JE DOLGA 504 KM, PREHODILI BOMO NAJLEPŠI DEL PEŠPOTI, KI SE ZAČNE V KRAJU FETHIYE. SKUPAJ SE BOMO NA POT ODPRAVILI (V MANJŠI SKUPINI) SPOMLADI 2016.

Trajanje pohodništva (spomladanski termin): od 23.04. do 30.04.2016

 Cena:

250 evrov – na osebo (skupna ležišča) + avio karta

310 evrov – na osebo (2 ali 3-posteljna soba) + avio karta

 

Rok plačila in prijave: do 15.03.2016: 100 evrov.

Preostali del pa plačate organizatorju v Turčiji.

 

Nakup avio karte in prijavo priporočamo čim preje, ker je termin v času praznikov. 

 

*Avionsko karto si lahko kupite sami (ali pa sporočite podatke in vam pomagamo pri nakupu).

 

Trenutno so na voljo avio karte po zelo ugodni ceni – Benetke-Istanbul-Dalaman – cca 230 evrov (povratna karta). Število kart je omejeno. Z Ljubljane do Benetk pa bomo organizirali transfer.


Podroben program in kontaktni podatki so napisani v 2. delu objave.


 
 23.4.2016: POHODNIŠTVO PO LIKIJSKI POTI 2016-PROGRAM

P r o g r a m :

 1. dan: Ljubljana - Fethiye

Iz slovenskega ali drugega letališča poletimo proti Turčiji (kjer bomo dobili najbolj ugodne avio karte), najprej do Istanbula in nato naprej do Likijske obale (letališče v kraju Mugla Dalaman).                                   V Dalamanu nas sprejme organizator potovanja, sledi organiziran transfer z avtobusom do kraja Fethiye. Namestitev v hotelu. Sledi spoznavni večer, predstavitev programa, turški organizator pa bo za nas pripravil prijetno  presenečenje.

 2. dan: Fethiye – Kayakoy - Oludeniz

Po zajtrku (malico za na pot bomo prejeli ob odhodu) sledi prvi del trekinga in sicer nas bo pot vodila po neokrnjenem pinijevem gozdu do kraja Kayakoy. Na poti bomo okusili tudi pravo turško kavo in čaj. V mestu Kayakoy so do leta 1923 živeli grški kristjani, danes pa je t.im. mesto duhov. Nadaljevali bomo do obale Oludeniz - modra laguna, ki je s spektakularnim pogledom v odtenkih turkizne barve, upravičeno ena izmed najbolj fotografiranih plaž na Mediteranu. Laguna je tudi nacionalni naravni rezervat. Čas trekinga: cca 6 ur. Po prihodu v Fethiye možna večerja v hotelu – tradicionalna doma pripravljena turška hrana, doplačilo 6 evrov).

 3. dan: Izlet z ladjo po Likijski obali

Po zajtrku se bomo odpravili na celodnevni izlet z ladjo, po čudovitih zalivih likijske obale, naredili bomo tudi postanek za krajši sprehod in fotografiranje. Vsi dovolj pogumni bodo lahko tudi zaplavali. Na ladji bodo za nas pripravili tudi okusno kosilo. Po prihodu v Fethiye možna večerja v hotelu – tradicionalna doma pripravljena turška hrana, doplačilo 6 evrov).

 4. dan: Fethiye – Ovacik - Faralya

Po zajtrku se bomo odpravili na 3-dnevni treking po Likijski poti. S seboj bomo vzeli manjši nahrbtnik, v katerega bomo dali: spalno vrečo, majice, hlače, natikače, toaletni pribor... Med potjo bomo naredili postanke za malico, vseskozi so izviri pitne vode, tako da potrebujemo plastenko vode, ki jo bomo sproti polnili. Vso prtljago, ki jo na poti ne bomo potrebovali bomo pustili v hotelu.

Likijsko pot bomo pričeli v Ovačiku in nadaljevali vse do Faralye, ki slovi po enem najlepših razgledov na Likijski poti. Sledi večerja in nastanitev v bungalovih po 2 osebi. Čas trekinga: cca 6 ur.

 5. dan: Faralya – Kabak – Alinca

Po zajtrku bomo zapustili Faralye in pot nadaljevali do kraja Kabaku. Malico za na pot bomo prejeli ob odhodu. Po prihodu v Alinco se bomo najprej naužili prečudovitega razgleda na obalo, ki se nahaja 1000 m pod nami. Sledi večerja, prijetno druženje in počitek v bungalovih po 2 osebi. Čas trekinga: cca 6 ur.

 6. dan: Alinca – Gey - Bel

Po zajtrku (malico za na pot bomo ravno tako prejeli ob odhodu) bo pred nami še zadnji del trekinga in sicer se bomo odpravili do vasi Gey, kjer bomo imeli kosilo. Po kosilu pa nadaljevali do kraja Bel. Po poti se bomo srečali s tropi kozic, ki nam bodo »zabegetale« v pozdrav in »hitre želve«. Sledi zaključek naše treking poti in prevoz nazaj do Fethiye. Čas trekinga: cca 7 ur.

Po prihodu v Fethiye možna večerja v hotelu – tradicionalna doma pripravljena turška hrana, doplačilo 6 evrov).

 7. dan: Fethiye – Raziskovanje kraja  

Raziskovanje letovišča Fethiye: možen skok s padalom z gore Babada, možnost potapljanja, možni nakupi v številnih trgovinah…

V popoldanskih urah možen obisk turške kopeli hamam, ki se bo po trekingu prilegla (doplačilo 12 evrov).  

V večernih urah možen obisk restavracije s tradicionalno hrano in tradicionalno turško glasbo (doplačilo).   

 8. dan: Fethiye – Ljubljana

Po zajtrku sledi še pakiranje prtljage, v spomin na naše druženje bomo naredili še skupno fotografijo in pot nas bo vodila do letališča. Sledi povratek v domovino, preko Istanbula in prihod v Ljubljano v popoldanskih urah.

Program je organiziran in voden v sodelovanju s turško turistično agencijo Tribe T. Tours. Celotno vodenje po programu in Likijski poti bo potekalo v angleškem jeziku, prevod v slovenščino je zagotovljen. Likijska pot je primerna za vsakogar, ki zna uživati v lepotah neokrnjene narave in prijetni družbi. V primeru slabega vremena, bomo program prilagodili.

Za potovanje v Turčijo potrebujete potni list, ki je veljaven še najmanj 6 mesecev. Zavarovanje v ceno ni vključeno, zavarovanje (za čas pohodništva si uredite v zavarovalnici). Avionska karta je doplačilo, cena povratne karte Ljubljana–Istanbul–Dalaman-Ljubljana = cca 320 evrov. Zaradi termina (prvomajski prazniki) priporočamo, da prijavo sporočite čim preje.

Maksimalno število oseb: 16-20, minimalno: 6 oseb.

 Za informacije in prijave pokličite:

 TRIBE T. TOURS, Fethiye, Turčija

E-mail : info@tribetraveltours.com

Kontakt v Sloveniji: 041 222 970.

 Ob prijavi navedite:

- ime in priimek (enako, kot je na potnem listu),

- rojstne podatke

- naslov bivališča

- kontaktne podatke: telefon in e-naslov

- način bivanja: dvoposteljna / troposteljna soba ali skupna ležišča

Vtisi z Likijske poti:

Turčija, Likija in njena Likijska pot sta me očarali, prečudovoti razgledi na morje in na gore, vonj borovcev … srečanje z bogatno naravno in kulturno dediščino – vse to in še več je Likijska pot, upravičeno razglašena za eno izmed najlepših pešpoti na svetu.

Tanja

 

Likijska pot je za dušo in telo …

Sonja

 

Turčija, Likija, posebno pa Likijska pot….nepopisno sem bila očarana, prekrasni razgledi na morje in hoja med borovci…žal pa je pot po krivici premalo poznana in obiskana; pa vendarle ima to tudi svoj čar. Priporočam za aktivne dopustnike…

Danica

 

Tudi meni je Likijska pot pustila lepe vtise, preprostost in prijaznost domačinov in njihov preprost način življenja pa sta me očarala.

Neda

 

Likijska pot me je navdušila in mi je ostala v spominu, čeprav je od tega potovanja preteklo že kar nekaj časa. Likijska pot je kotiček narave, ki ga preprosto moraš doživeti. Prijaznost domačinov, njihov preprost način življenja v odmaknjenih krajih, kjer se je čas ustavil, njihovo zadovoljstvo s tem načinom življenja - vse to se te dotakne. Tu so še čudoviti razgledi, kjer se spogledujeta morje in gorski svet.

Oti

 
 26.4.2016: Dugi otok in NP Kornati

1. DAN: torek, 26.04.2016

Odhod v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja do Zadra, kjer se okrog poldneva vkrcamo trajekt za Dugi otok. Po dobri uri plovbe bomo prispeli v Brbinje. Vožnja do Božave. Nastanitev, večerja in nočitev.


2. DAN: sreda, 27.04.2016  (4 ure hoje)

Zajtrk. Pohod do znamenitega svetilnika »Veli rat«, zgrajenega davnega leta 1849. Ogled. Vrnitev z avtobusom  v hotel. Večerja in nočitev.

 

3. DAN: četrtek, 28.04.2016  (3 ure hoje)

Po zajtrku vožnja do mesta Sali, od koder se bomo z ladjico (*doplačilo) odpeljali na otok Veliki Kornat. Iz pristanišča Kravljačica se bomo podali na predvidoma 3 urni pohod na Metlino (237m), najvišji vrh NP Kornati. Vrnitev na izhodišče po isti poti. Po kosilu vrnitev v Sali. Krajši postanek, nato vožnja do hotela. Večerja in nočitev.

 

4. DAN: petek, 29.04.2016  (4 ure hoje)

Zajtrk. Vožnja do Savara. Pri kamnolomu zapustimo avtobus in se najprej sprehodimo do vhoda v kraško jamo imenovano Strašna peč, od tam pa se bomo povzpeli še na vrh Orljak (301m). Vrnitev na izhodišče in vožnja do hotela. Večerja in nočitev.

 

5. DAN: sobota, 30.04.2016  (4 ure hoje)

Po zajtrku vožnja do kraja Dolca od Jaza, izhodišča za sprehod do razgledne točke Grapaščak (147m), od koder se bomo po krajšem počitku spustili do slanega jezera »Mir«. Možnost kopanja. Popoldan vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

 

6. DAN:  nedelja, 01.05.2016  

Po zajtrku vožnja do Brbinja in vkrcanje na trajekt. Po pristanku v Zadru nadaljujemo z vožnjo proti domu. Predviden prihod v večernih urah.

 

 

CENA: 235€  (pri udeležbi min 45 oseb)

Cena vključuje:

- avtobusni prevoz,

- trajektno vožnjo na relaciji Zadar-Brbinj-Zadar,

- 5 x polpenzion v 1/2 twc v hotelu***,

- stroške priprave, organizacije in vodenja potovanja.

 

Predvidena doplačila na licu mesta:

- turistična pristojbina v vrednosti - 7 HRK/dan/oseba,

- vstopnina v park Telaščica - 20 HRK,

- izlet z ladjo na Kornate - 30€ (vožnja, vstopnina v NP in picknik)

 

PRIJAVITE SE NA tel.  041 795-006 v večernih urah. Po prijavi boste prejeli položnico za plačilo izleta. Prijavite se lahko tudi po e-pošti,

gorsic.marko@gmail.com

Rok za prijave je do zasedbe mest.

Aranžma se opravlja preko Turistične agencije BALKANIKA Moše Pijade 41, 2000 Maribor.

 

 

 

 
 29.4.2016: Treking Paklenica 2016
TREKING PAKLENICA 2016

TERMIN: 29.04. – 02.05.2016

Prepustite se čarom nacionalnega parka Paklenice, ki je čudež narave.

Prehodili in občudovali bomo slikovite soteske Velike in Male Paklenice.

Park je del znamenitega velebita dolgega 150 km.

Kratek opis trekinga:

Odpeljali se bomo preko Ljubljane, peljali mimo hrvaške prestolnice Zagreba, proti notranjosti hrvaške do Starigrada. Treking bomo pričeli skozi kanjon Male Paklenice po markirani poti do bivaka Ivine Vodice. Na vsezgodaj nas bo pot vodila proti Bilu vrhu (1657m) in naprej ob Malovanskem jezeru do Vaganskega vrha (1757m). Od Vaganskega vrha bomo nadaljevali mimo Babinega vrha (1723m), kjer je lep razgled na Babino jezero. Nadaljujemo do Marasovaca in nato do bivaka Struge in naprej do koče nad kanjonom. Od koče se bomo podali do Logarnice in nato do Manite peči, kjer si bomo ogledali podzemno jamo. Vzpon na Anićin kuk (712m) in spust nazaj v kanjon, kjer se nahajajo plezalne smeri, po kateri slovi celotna Paklenica.

Pot nas bo vodila večinoma po markiranih poteh. Treking ni posebno zahteven, potrebujete običajno gorniško opremo in dobro kondicijsko pripravljenost.

Cena: 270€ (4 dni)

Cena vključuje: celotno organizacijo trekinga, prevoz v Starigrad in nazaj, hrana za prvi dan (čez dan), 2x nočitev (večerja in zajtrk), vstopnino v park + podzemno jamo

Cena ne vključuje:  osebno opremo, zajtrk in večerja (prvi dan), spominki

Dodatne možnosti: zavarovanje rizika odpovedi, zavarovanje z mednarodno asistenco v tujini

Prijave: Matej Jeram 041 479 274 ali info@jerpoh.com

Rezervacije se sprejema do konca Aprila 2016!

Več si lahko ogledate tukaj!

 
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing