Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    

Covid-19, Ukrajina

Print
VanSims19. 05. 2021 07:57:29
Hočeš reči, vsi glavni infektologi v tej državi so podkupljeni, ona peščica je pa za dobrobit. Pa koliko denarja ima ta 'covid mafija', da je podkupila infektologe in zanstvenike celega sveta. Kaj vse ni uredila še po tvojem. Pa propagando pa ne vem kaj še vse. In to v praktično vseh državah tega sveta. Niti ena ni rekla ne. Cepivu na primer!

No, kdor v to verjeme, mu pa ni pomoči.

In kdo je ta covid mafija? Imena in priimki? Tistih najvišji članov, prosim. JJ in njegovi so male ribe!
(+3)všeč
Becar19. 05. 2021 08:07:57
Tako je. Vsi so bili najprej nastavljeni, tako da odgovarjajo trenutnemu režimu, prejšnji so bili nogirani. Za te svoje položaje so dobili enormne plače, dodatke in tako niti enemu na misel ne pride, da bi izstopil iz tega ustroja. Podobno je pri zdravnikih. Jaz ne vem, a ti res na ušesih sediš in z glavo v pesku? Saj to že ni nobena skrivnost več. A nisi nič spremljal plač tam od 17.000 - 27.000, pa 500 delovnih ur na mesec in podoben kriminal? Verjetno ne veš, kaj se je dogajalo že davno pred tem covidom, ko agenti za zdravila hodijo v ordinacije? Da ima že skoraj vsak zdravnik odprta svoja podjetja s svojimi privat TRR?

Koliko denarja ima covid mafija? V prvi vrsti ves naš davkoplačevalski denar, k temu pa prištej še denar multinacionalk povezanih s cepivi, zdravili, zaščitno opremo, testi itd... Trenutno je tako naftna ali orožarska industrija proti covid mafiji smrkavec po količini kapitala.

Povej mi, če si kdaj zasledil, da je recimo orožarski industriji ali naftni industriji uspela masovna cenzura, tako kot to uspeva covid mafiji. Recimo, da ti napišeš na FB ali YT, stop orožju, orožje pobija nedolžne, ali pa recimo stop fosilnim gorivom, ki segrevajo ozračje.....ali te bodo zbrisali? No to je eden od dokazov trenutne moči covid mafije.
(+2)všeč
VanSims19. 05. 2021 09:40:36
Vsi so bili prej nastavljeni. Merklova leta 2004 npr. pa vse do zadnjega tam kralja, emirja, ki vlada že par deset let in to po dedni liniji! "Se non è vero è ben trovato", bi rekli naši zahodni sosedje.

Enormne plače, sem že povedal nekaj strani nazaj: Podobno se je zgodilo pri nas, pa veze nimamo z zdravstvom. Dobil je en pri plači enkratno odškodnino, ki mu jo je prisodilo sodišče ker so ga nezakonito odpustili in morali zaposliti nazaj. Če ne bi, bi sodišče poslalo rubež. 24 ur pa potem koliko plače ima! Smo poslali popravek, misliš da so ga objavili, ma še opravičil se niso. Tako da od takrat vem od kod te enormne cifre raznih javnihuslužbencev. Lahko pa je nevedno javnost plahtati, to pa!

Privat podjetja imajo zdravniki le pri nas. Ker je zdravstvo javno in nobenemu ne odgovarja za delo na svojem delovnem mestu, ki ga opravlja ali pa ne oz. namesto tega svoj fuš. V tujini pač odgovarja in si ne more špogati ravno ne vem koliko fuša in podjetij. Še več, kot v veliko privatnih podjetjih tudi drugih branž, imajo ponekod celo konkurenčne klavzule v pogodbah, ki to prepovedujejo.

Kar ves naš davkoplačevalski denar ima ta mafija. Ma ne me no, saj vemo, da nisi resen ampak to je pa že preveč.

OK, v prvi vrsti bi morali izbrisati recimo dr. Štruklja. Ta si je drznil izjaviti, da dolgoročne posledice mRNK cepiv niso znane in, da zato kdor noče se mu ni treba cepiti. Kaj hujšega!

Mimogrede, njegovo mnenje upoštevam, zato čakam klasično cepivo. Če bi to rekel kateri od tvojih kvazi znanstvenikov, bi se preprosto podelal na to.

Pravi znanstvenik pove vsa dejstva, tako pozitivna kot negativna, kvazi znanstveniki in zarotniki pa samo tisto kar jim paše.
(+4)všeč
korl19. 05. 2021 10:21:07
Zakaj iščete izvor problema v svetu, ko pa je pri nas. Puklasti sev virusa je povzročitelj naše covid mafije, ne pa tuje teorije zarote
(+8)všeč
Becar19. 05. 2021 11:32:33
Pravi znanstvenik, prava politična stranka, pravi fürer, pravi mediji itd... Tako gre to pri tebi VanSims, sem že dolgo nazaj spoznal zavijanje z očmi
(+8)všeč
VanSims19. 05. 2021 11:51:59
@Becar:se vidi, da nimaš kaj več odgovoriti, ko začneš z diskeditacijo. To je dobro! cool

Torej, po vama @Becar in @korl: če bi sedaj slučajno opozicija vrgla dol vlado Janše in prevzela oblast, bi se takoj odpravili vsi ukrepi, od mask do razdalje, ... Zaživeli bi popolnoma normalno življenje kot prej in kar je najpomembnejše: takoj bi se ustavilo vsakršno cepljenje proti temu 'navadnemu prehadu'. Vse bi se naenkrat odprlo, neomejeno, gostilne, šport, koncerti, kultura ... skratka kot da nikoli ni bilo epidemije?
(+2)všeč
pantani119. 05. 2021 12:20:20
Ko boste 1x dojeli, da vas razdvajajo levi in desni, šele takrat bo življenje prišlo v normalo. Sedaj ko levi in desni niso v odspredju, so vas razdelili na cepilce in anticepilce. Vi se kregate, oni kradejo. Isto sranje, samo drugo pakovanje, pa lep deževen dan želim. velik nasmehvelik nasmehvelik nasmeh
(+7)všeč
Becar19. 05. 2021 12:30:49
VanSims, ko bodo prišli drugi na oblast bo prvi in najbolj pomemben korak ta, da pohajkajo to nastavljeno gamad iz pomembnih funkcij. Gamad, ki ne glede na prebolevnost in mero precepljenosti že planira nov val za september, da se bo ta mega kraja našega denarja, kršenje človekovih pravic in diskriminacija lahko nemoteno nadaljevala!
(+7)všeč
julius19. 05. 2021 12:51:40
Odštevanka.
Pahor še 613 dni
JJ in njegova vlada maximalno 381 dni
(+8)všeč
VanSims19. 05. 2021 12:54:42
"ne glede na prebolevnost in mero precepljenosti "

Zakaj bi morala pa sedaj prebolevnost in precepljenost nenadoma sploh biti pomembna. Saj je to navaden prehlad! Torej ne glede na oboje bi lahko opozicija porezala lovke tej 'covid mafiji',če bi prišla na oblast?

In a misliš, da nima 'covid mafija' lovk tudi v opoziciji? Če nadzoruje vse vlade in vladarje tega sveta? Misliš, da ne bi nova 'gamad' prišla na položaje, ki bi še naprej delala za 'covid mafijo'? Upreti se mafiji, je big no no!
(+2)všeč
julius19. 05. 2021 12:56:12
Von Sims
Napisal si takole:
Smo poslali popravek, misliš da so ga objavili, ma še opravičil se niso.
Ste poslali .... Iz centrale na Trstenjakovi.
Vsake toliko časa se iz rožic pokaže "Kopriva", tudi ti Von ----
(+7)všeč
Becar19. 05. 2021 12:57:44
Prekinjaš rdečo nit. Nikjer nisem napisal, da je zame precepljenost ali prebolevnost tega prehlada pomembna. Napisal sem ti le razmišljanje klike. In to je, septemberski val bo in pika nasmeh

Covid mafija ne deluje tako kot si ti gledal v filmih Boter in kakor zdaj posmehljivo prikazuješ moje razmišljanje. Delovanje bazira na medsebojni koristi farmacije, politike, švercerjev, zdravnikov, medijev. In nikjer ne piše, da naslednji na vladi ne bodo zabredli v ta drek. Za prihodnje ne vemo še, za to zdajšnjo pa vemo. In to je dovolj, da gre.
(+3)všeč
VanSims19. 05. 2021 13:01:47
@julius: kiks! Ne delam na Terstenjakovi. Pravzaprav niti ne vem kje je ta ulica in me ne zanima.

Mimogrede ena moja sodelavka, zagrizena ta leva (sicer čisto v redu kolegica) in antijanšistka se gre cepiti. Če to ni izdaja 'tekovina revolucije' pol pa tudi nič ne rečem ...

Pazi, da je ne boš posnemal. To so 'ta levi', ki jih je kupil JJ. Narodni izdajalci! Pljunili so na rdečo zastavo!
(+1)všeč
julius19. 05. 2021 13:10:52
Von ..
Ne izvijaj se in ne laži, da nič ne veš. Naučeni ste, da nič ne priznate. Je pa dejstvo, da še nihče ni na sodišču priznal .. Tudi tvoj J.J. ne.
Za take kot si ti smo pred mnogo-mnogo leti rekli von-jebiga.
(+8)všeč
VanSims19. 05. 2021 13:11:21
"In nikjer ne piše, da naslednji na vladi ne bodo zabredli v ta drek."

Ja, saj, povrgli stare s položaje pa sami svoje nastavili. Saj vsi to delajo, še vsaka vlada ne glede na barvo je in ne vem zakaj bi bila naslednja izjema. Naiven si, če misliš, da ne bodo isti.
všeč
VanSims19. 05. 2021 13:23:45
Ni tako posmehljivo prikazovanje: ok. ne bodo nekoga zvlekli na samoten kraj in ga počili ali pa mu rezali ušesa ali pa čevapčiče iz njega delali (jaaooo, s kakimi smo živeli v skupni državi).

Bo pa morda kakih sredstev zmanjkalo za Slovenijo, drugje malo onih, malo se bo kako podjetje umaknilo iz Slovenije, malo bodo jo kje očrnili (sicer tu ni več kaj dosti posla, je opozicija opravila veliko), malo bodo bonitetne ocene padle (posledica dražje zadolževanje), kake surovine ne bo dobila ...

Kake medsebojne koristi. Jao, klele o mafiji nakladaš pa niti ne veš kako deluje. Takole bo, kot bomo mi rekli, če ne pa ... (v filmu Boter scenarij, na svetovni ravni pa prejšnji odstavek).
(+1)všeč
Aljoman19. 05. 2021 13:30:13
Nizko ste se spustili zmeden
(+5)všeč
djimuzl19. 05. 2021 13:33:45
Eni ga očitno nesejo še več kot Simoniti...
(+5)všeč
Becar19. 05. 2021 13:47:34
Jap...to je to. Nivo JJ privržencev.

Alora ka Janez je že dvignu pošto?
(+7)všeč
julius19. 05. 2021 13:55:32
Von...
No, pa si končno pokazal prave barve in modele po katerih že leta in leta deluje tvoje "noriško kraljestvo.". Nasprotnikom dodelite žaljive etikete, jih obsodi za dejanja, ki jih niso storili in to 100X ponovite. Tako vam iz laži "nastaja resnica".
(+9)všeč
Page:123...138139140141142...371372373
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies