Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
MiR / Zadnja sporočila

MiR - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
MiR11. 04. 2015 17:45:36
Najlepša hvala!
MiR10. 04. 2015 12:31:52
Lepo prosim za informacijo, če je cesta s Kranjskega Raka do parkirišča na Marjaninih njivah kopna. Hvala in srečno na vseh poteh.
MiR6. 05. 2013 10:43:22
Pozdravljeni! Je kdo te dni hodil na Kojnik in naprej na Lipnik in Kavčič? Zanima me, če so že potonke in vse ostalo v polnem cvetu? Lepa hvala za odgovor in pozdrav!
MiR30. 10. 2010 16:20:28
Draga ana13, tokrat si pa z odgovorm Igorju malo mim usekala. Očitno še ne veš, da so zapadni Julijci nabolj divji, najlepši in tudi zelo, zelo zahtevni. In Zlodejevi opisi so zelo dobro napisani, da se ga da imenitno "zasledovati" in lesti na kakšen vrh, ki se je zdel včasih nedosegljiv. Škoda, da ne spravi svoje obiske gora v obliki vodnika. Zato očitek, da je njegov domet ozek, je blago rečeno nesramen. Tako kot so ljudem onkraj Vršiča daleč Savnijske, tako so nam na tej strani daleč gore na Bovcem in tam okrog. Je pa žalostno, da se prepiramo okrog silvestrovanja. To je stvar posameznika in naj ga vsek prežurira, kakor želi. Bodimo strpni in imejno se lepo v hribih ali pa po dolinah. Za vse je dovolj prostora. Srečno!
MiR18. 08. 2010 12:07:08
Prosim, dodajte novo rubriko (Usta moja hval'te me...) in se naj tam samohvalneži prepirajo, kdo hitreje teče. Osnovi namen te spletne strani je že čisto spriden. Navadni šodrovci pa le radi pogledamo za idejami kam in seveda tudi z opisi poti, saj je ta spletna stran zelo uporabna, opisi poti pa dobro napisani.
MiR25. 05. 2010 17:26:45
Že od jutra si brundam tisto iz mladih časov, ki smo jo peli na ta dan: Lepo je v naši domovi biti.... Že zato je bilo O.K., ker smo bili bolj kot ne vsi skromni (siromašni). Saj tega takrat niti nismo vedeli in smo bili zadovojni z vsem. Pa tako odraslo smo se počutili, ko smo postali mladinci. Lep naš dan vsem !
MiR18. 12. 2009 16:53:01
Kaj naj si še želi duša, ki si nalaga 6 križ na grbo in sem vesela za vsako turo posebej, ki jo še naredim? Tole leto mi bo ostalo predvsem v spominu, ko sem dan po novem letu pri minus 16 "križarila" s Pokljuke na Zajmanike, ko me julija na Krasjem vrhu namočilo kot že dolgo ne. Čisto me je prevzel Čisti vrh, pa planine pod Tolminskem migovcem, pa še enkrat Krasji vrh, ko mi je ratal v avgustovki pasji vročini.... ja, vsaka tura posebej je moj biserček v nizu spominov, ki me bo nekoč, ko noga ne bo več zmogla navkreber, lepšal dolge dneve brez gora. Srčno upam, da bom tudi prihodnje leto vsak vikend pa še malo vmes nekje malce "odtal".
Vsem voščim lepo in prijazno leto in da bi vsi našli svoje poti.
MiR1. 11. 2009 10:00:33
Dobrih fotk nikoli preveč. Se strinjam, da dajo voljo in idejo kam se odpravit v hribe. Komur pa gredo na živce, jetra in še kam, pa naj preprosto jih ne gleda.
MiR30. 10. 2009 13:40:49
Lepa hvala za odgovor. Jutri zgodaj zjutraj pot pod noge, da se naužijem jesenskih barv. Lep vikend in srečno!
MiR28. 10. 2009 18:05:23
Pozdravljen Heinz, koliko si porabil za to pot in ali si imel "peklenski" tempo. Mi je tvoj opis dal idejo, kam med macesne, da ni preveč gužve. Hvala za odgovor in srečno po vseh poteh.
MiR3. 10. 2009 17:23:36
V mojih mladih letih so mi rekli, da moram v hribe, da me bo srečala pamet, ker so tam steze ozke in se me pamet ne bo imela kje izogniti. Če me je srečala... ne vem. Ko sedaj pogledam za nazaj, bi rekla, da sem srečen človek, ker so me prvič morali zvleči v hribe in me z njimi "zastrupili". Hvala sestrica. Zakaj hodim, kaj me vleče, pa ... preporosto odgovora nimam. Vem pa, da tam gori tišina šepeta, veter v macesnih poje, pogledi v nebo so božanski, razgledi v dolino ... In ko mi je bilo najhuje sem se našla vedno tam gori visoko... Tudi vem, da se mi bo čas za gore iztekel in bom živela od spominov in porumenelih fotkografij, vneto brskala po spletnih straneh in se napajala na dožitvetjih vas vseh, ki imate pred seboj še veliko poti. Da bi nam le bilo dano še veliko dni v hribih.
MiR14. 08. 2009 13:36:55
Draga planinka, Panoramik je malo više gor, lepo napisal in ne samo napisal tudi fotke je priložil, kako zgleda ta pot. No, pa v kakšen vodnik in zemljevid po Julijcih bi tudi lahko pokukakla. Vsem pa srečno na gorskih poteh.
MiR31. 07. 2009 11:46:41
Vsekakor si Triglavski zasluži vso našo podporo. Znotraj PZS bi bilo potrebno še nekaj takih predsednikov kot je on, da se končno naredi red. Že kar nekaj časa razmišljam, ali je sploh še vredno biti član PZS. Članarino pač plačam iz nekakšne pripadnosti in navade. Da v PZS nekaj ne štima, je najbolj zgovoren podatek, da se je članstvo praktično prepolovilo (če me spomin ne vara, nas je bilo v najboljših časih 120.000 sedaj pa nas je baje le še dobrih 50.000). A ni mogoče že čas, da se naredi PZS-ju kakšna konkurenca??? Vsem varno in srečno.
MiR21. 07. 2009 15:27:48
Odličen predlog. Ne samo, kdor ima rad gore, vsak Slovenec naj prispeva 1 EUR (lahko tudi več, kdor zmore). Ko se je gradila oz. dozidala "ta nova" Kredarica, je tudi pomagala vsa slovenska srenja. V tistih časim smo morali vsi zaposleni datni enodnevni zaslužek za gradnjo cest, v zameno smo dobili obveznice, ki so bile unovčljive čez toliko in toliko let. Te obveznice so se potem lahko namenile za granjo doma na Kredarici. Moje sem tako namenila v ta namen. Tako bi bilo prav, da bi sedaj pomagali tudi pri obnovi koče na Doliču. PD, ki upravlja kočo na Doliču, naj odpre račun na katerega lahko posamezniki in podjetja nakažejo svoj prispevek.
MiR21. 07. 2009 12:35:26
Popolnoma se strinjam, da ostane stolp gori tak kot je. Če ga bo zob čas čez veliko let načel in ga nekega dne ne bo več.... saj je v življenju vse minljivo. Naj pa takrat zanamci naredijo kopijo in jo spravijo gor. Ga bodo lažje kot ga je Jakob Aljaž. Denar, ki je namenjen za to norijo, pa naj PZS nameni za obnovo koče na Doliču.Bo bolj koristno.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies