Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
Forums / Slovenija / General talks / Priznanje

Priznanje

Print
žabac26. 12. 2012 23:45:05
Domari doma na Hahliću najbolji u 2012. godini

Hrvatski planinarski savez tradicionalno na kraju godine nagrađuje najuspješnije udruge, pojedince i suradnike koji su se istaknuli uspješnim radom i rezultatima. Godišnje nagrade HPS-a dodijeljene su na svečanoj novogodišnjoj sjednici održanoj 17. prosinca 2012. u Domu Hrvatskog planinarskog saveza u Zagrebu.
U kategoriji najbolji domar priznanje su dobili dežurni planinari doma na Hahliću članovi PD-a Obruč. Radojka i Zvonko, Marica, Mile i Anita, Romina i Braco su imena koja se kriju iza naziva „dežurni planinari doma na Hahliću“. Titulu najboljeg domara izborili su u doista velikoj konkurenciji, kada se zna koliko dobrih planinarskih domova i domara ima u Hrvatskoj. Nakon 10 godina priznanje opet dolazi u ruke domara na Hahliću, da se podsjetimo, 2002. godine priznanje za najboljeg domara dobio je legendarni domar doma na Hahliću Davor Šupak, kojeg svi od milja zovu Davorić.
Preuređenjem doma na Hahliću postignuti su visoki standardi, no pitanje je koliko bi oni vrijedili da svi namjernici nisu uvijek potpuno sigurni da će preko vikenda dom biti otvoren, u bilo koje godišnje doba i po bilo kojem vremenu, za što je zaslužna velika volja i zalaganje dežurnih planinara.

http://www.pdobruc.hr/images/priznanje%20Kopiraj%202.jpg
(+5)všeč
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies