Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
Forums / Slovenija / General talks / Hribi.net in opisi korak po korak

Hribi.net in opisi korak po korak

Print
bbugari15. 08. 2020 16:24:15
"čeprav spadam med tiste, ki imajo radi čim manj oznak in res samo osnovne namige. Potem pa naj moja sposobnost določi, ali grem do cilja, ali raje odneham zaradi pomanjkanja ustreznih veščin. Pri sebi zadnje čase mogoče le opažam, da vse pogosteje kakšno meni dragoceno turo raje ne objavim."

Podpis!
mežikanje
(+3)všeč
dprapr5. 08. 2020 17:41:59
“Kdo pa sem jaz in kdo si ti, da imaš samo ti in peščica izbranih vso pravico do gora? Kot da si pozabil, da si tudi sam pred časom negotovo stopical najprej po nadelanih poteh, šele kasneje (tudi verjetno ob kakšnem izkušenem) spoznaval bolj skrite kotičke? Te moti to, da si se sam moral za to bolj potruditi, zdaj imajo pa vse na pladnju, takole preko spleta? Ej...sprijazni se...”

Ja, tole iz prve strani (onsight) bi tudi podpisal. nasmeh
(+6)všeč
Trobec5. 08. 2020 18:52:10
Spet ena večnih debat nasmeh Ja, sem se že srečal z vprašanjem, objavit ali ne. Nazadje s Travniško dolino. Ampak seveda je nekdo pred menoj že objavil (niti ni tako važno, ali na internetu ali knjigi). In tistemu sem hvaležen, ker sicer verjetno sam nikoli ne bi užil teh lepot. In zakaj bi jih sedaj drugim omejeval? Pazim pa, kam objavim. Na hribi.net je po mojem mnenju v večini vendarle gorniška publika in zelo malo "instant", oz "korona" planincev. Ne bom pa take objave delil v FB skupini s 50.000 člani, kjer so "najbolj čislane" fotografije ritk v čim bolj oprijetih pajkicah...

P.s. Pri markiranih poteh ta "moralna" dilema odpade, seveda z ustreznimi pripisi "zahtevna/zelo zahtevna/zelo dolga..."
(+5)všeč
Page:123
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies