Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Weather - Friuli - Kärnten

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Weather
weather / forecast for neighboring regions
  

Weather forecast for neighboring regions

Forecast for neighboring regions - Torek, 21.11.2017 ob 18h (ARSO)
Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno.
V sredo bo predvsem v krajih južno in zahodno od nas pretežno oblačno, drugod bo precej jasno. Pihal bo jugozahodni veter.
Forecast for Kärnten - Danes (volksgruppen)
Today: Prevladovalo bo oblačno vreme, vmes pa bo vedno spet zasijalo tudi sonce. Predvsem na območju Tur bo občasno deževalo, nad 1.400m pa snežilo. Pihal bo le rahel veter. Najvišje dnevne temperature bodo dosegle 5 do 9 stopinj Celzija.
Tomorrow: V krajih na zgornjem Koroškem bo prevladovalo sončno vreme, na južnem Koroškem pa bo sprva v mnogih krajih megleno ponekod pa še za nekaj časa oblačno. Čez dan pa naj bi tudi v teh krajih vsaj za nekaj časa sijalo sonce. Najvišje dnevne temperature bodo med 6 in 12 stopinj Celzija.
Forecast for Friuli - Venezia Giulia - četrtek, 5. Junij (OSMER)
Today: Ponoči bo deževno in nevihtno. Niso izključene nevihte, zaradi katerih bi lahko bile lokalne padavine tudi močnejše. Poleg tega bo veter pihal v sunkih. Zjutraj se bo vreme izboljšalo. Precej se bo zjasnilo, vendar bodo popoldan možne krajevne plohe ali nevihte.
Tomorrow: Povsod po deželi bo stabilno in jasno do pretežno jasno. Popoldan bodo v gorah lahko nastajali posamezni oblaki. Ob morju bo pihal šibak veter.
After tomorrow: V soboto in nedeljo bo po nižinah in ob morju jasno, pretežno jasno v gorah, kjer bo popoldan možno nastajanje posameznih oblakov. Po nižinah bo toplo z najvišjimi temperaturami, ki bodo presegle 30 stopinj.
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing