Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Weather - Friuli - Kärnten

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Weather
weather / forecast for neighboring regions
  

Weather forecast for neighboring regions

Forecast for neighboring regions - Sreda, 20.9.2017 ob 19h (ARSO)
Ponoči se bo postopno jasnilo.
Jutri bo večinoma sončno, po nižinah se bo dopoldne zadrževala megla.
Forecast for Kärnten - Danes (volksgruppen)
Today: Padavine bodo povečini ponehale, le v nekaterih delih dežele so še zjutraj mogoče posamezne padavine. Dopoldne se bo v mnogih krajih že razjasnilo, ponekod bo tudi že posijalo sonce – predvsem na zgornjem Koroškem. V mnogih dolinah bo pihal krepak severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo med 10 in 16 stopinj Celzija.
Tomorrow: V Celovški koltini bo sprva še megleno ali nizka oblačnost, ta pa se bo že dopoldne dvignila. Sicer pa bo povsod po Koroškem prevladovalo sončno vreme. Le občasno se bo pooblačilo, vendar padavin ne bo. Najvišje dnevne temperature bodo dosegle 11 do 18 stopinj Celzija.
Forecast for Friuli - Venezia Giulia - četrtek, 5. Junij (OSMER)
Today: Ponoči bo deževno in nevihtno. Niso izključene nevihte, zaradi katerih bi lahko bile lokalne padavine tudi močnejše. Poleg tega bo veter pihal v sunkih. Zjutraj se bo vreme izboljšalo. Precej se bo zjasnilo, vendar bodo popoldan možne krajevne plohe ali nevihte.
Tomorrow: Povsod po deželi bo stabilno in jasno do pretežno jasno. Popoldan bodo v gorah lahko nastajali posamezni oblaki. Ob morju bo pihal šibak veter.
After tomorrow: V soboto in nedeljo bo po nižinah in ob morju jasno, pretežno jasno v gorah, kjer bo popoldan možno nastajanje posameznih oblakov. Po nižinah bo toplo z najvišjimi temperaturami, ki bodo presegle 30 stopinj.
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing