Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Weather - Friuli - Kärnten

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Weather
weather / forecast for neighboring regions
  

Weather forecast for neighboring regions

Forecast for neighboring regions - Četrtek, 21.6.2018 ob 6h (ARSO)
Danes bo sončno in vroče, v krajih severno od nas in v alpskem delu Furlanije - Julijske krajine bodo popoldne in zvečer krajevne nevihte, ki se bodo v noči na petek razširile na vse sosednje pokrajine.
Jutri bo sprva oblačno s padavinami, predvsem v krajih južno od nas bodo tudi nevihte. Čez dan bodo padavine ponehale najprej v krajih severno od nas, popoldne pa postopno tudi drugod. Jasnilo se bo. V Kvarnerju bo pihala zmerna do močna burja.
Forecast for Kärnten - Danes (volksgruppen)
Today: Do zgodnjega popoldne bo povečini jasno in pretežno sončno, predvsem v Podjuni naj bi bilo sončno do večera. V ostalih delih dežele, predvsem na območju meje z deželo Salzburg, pa bodo postopoma nastale nevihte, ki bodo ponekod lahko tudi močne. Še enkrat bo zelo vroče. Najvišje dnevne temperature bodo med 24 in 31 stopinj Celzija.
Tomorrow: Sprva bo pogosto oblačno, predvsem v krajih na južnem Koroškem bo občasno tudi še deževalo. Poleg tega bo hladno in vetrovno. Dopoldne bodo padavine povsod ponehale in postopoma se bo razjasnilo. Ves dan pihal bo deloma krepak severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo dosegle 16 do 22 stopinj Celzija.
Forecast for Friuli - Venezia Giulia - četrtek, 5. Junij (OSMER)
Today: Ponoči bo deževno in nevihtno. Niso izključene nevihte, zaradi katerih bi lahko bile lokalne padavine tudi močnejše. Poleg tega bo veter pihal v sunkih. Zjutraj se bo vreme izboljšalo. Precej se bo zjasnilo, vendar bodo popoldan možne krajevne plohe ali nevihte.
Tomorrow: Povsod po deželi bo stabilno in jasno do pretežno jasno. Popoldan bodo v gorah lahko nastajali posamezni oblaki. Ob morju bo pihal šibak veter.
After tomorrow: V soboto in nedeljo bo po nižinah in ob morju jasno, pretežno jasno v gorah, kjer bo popoldan možno nastajanje posameznih oblakov. Po nižinah bo toplo z najvišjimi temperaturami, ki bodo presegle 30 stopinj.
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing