Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Weather - Slovenia

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Weather
weather / forecast for Slovenia
  

Weather forecast for Slovenia

Forecast for Slovenia - Četrtek, 5.12.2019 ob 18h (ARSO)
Ponoči se bo na Primorskem pooblačilo, marsikje po nižinah osrednje in vzhodne Slovenije pa bo nastala megla. Jutranje temperature bodo od -6 do -1, ob morju okoli 6 °C.
V petek bo v južni, jugozahodni in delu osrednje Slovenije pretežno oblačno. Drugod bo delno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Popoldne bo ponekod zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo v severnih krajih od 1 do 4, drugod od 5 do 9, ob morju okoli 12 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
Forecast for neighboring regions (ARSO)
Ponoči se bo ob severnem Jadranu pooblačilo.
V petek bo v krajih južno od nas pretežno oblačno, v Kvarnerju ter v Gorskem Kotarju bo lahko rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah marsikje megleno.
Weather image (ARSO)
Nad srednjo Evropo in Balkanom je območje visokega zračnega tlaka. Plitev ciklon se zadržuje nad zahodnim in osrednjim Sredozemljem. S šibkimi vetrovi doteka v višinah nad naše kraje suh in razmeroma topel zrak, pri tleh pa se zadržuje plitva plast hladnega in bolj vlažnega zraka.
Prospects (ARSO)
V soboto in nedeljo bo na Primorskem in Notranjskem zmerno do pretežno oblačno. Drugod po Sloveniji bo deloma jasno in marsikje po nižinah zjutraj in dopoldne tudi megleno.
V ponedeljek bo oblačno, rahel dež bo prehodno zajel večji del Slovenije.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 9. do 14. decembra 2019

Vremenske motnje iznad Atlantika bodo občasno vplivale tudi na vreme na območju Alp in Sredozemlja.

V ponedeljek bo ob prehodu hladne fronte po nižinah deževalo, v gorah pa snežilo. V torek in sredo kaže na suho vreme, nato pa se bo verjetnost padavin spet povečala.
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing