Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Weather - Slovenia

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Weather
weather / forecast for Slovenia
  

Weather forecast for Slovenia

Forecast for Slovenia - Ponedeljek, 20.5.2019 ob 18h (ARSO)
Zvečer in ponoči bo na vzhodu spremenljivo, drugod pa pretežno oblačno. Padavine v zahodnih krajih se bodo nekoliko okrepile in do jutra razširile nad večji del Slovenije. Jutranje temperature bodo od 8 do 14 °C.
V torek bo sprva oblačno in deževno, popoldne pa bodo padavine postopno ponehale. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 18 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
Forecast for neighboring regions (ARSO)
Ponoči in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami. Manj dežja bo v krajih vzhodno od nas. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.
Weather image (ARSO)
Nad večjim delom Evrope vztraja plitvo ciklonsko območje, v višinah pa se nad našimi kraji zadržuje razmeroma hladen in nestabilen zrak.
Prospects (ARSO)
V sredo, četrtek in petek bo več sončnega vremena. V popoldanskem času bo nastalo nekaj krajevnih ploh in neviht.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 24. do 29. maja 2019

V petek se bo prek zahodne Evrope Alpam že bližala nova vremenska motnja, ki se bo v naši bližini zadrževala do konca tedna. V začetku novega tedna se bo na območju srednje Evrope in Alp predvidoma okrepilo območje visokega zračnega tlaka.

V petek bo še razmeroma sončno, a predvsem v hribovitem svetu lahko popoldne nastane nekaj ploh in neviht. V soboto in nedeljo kaže na nestanovitno vreme s plohami in nevihtami. Od ponedeljka do srede pričakujemo dokaj sončno in toplejše vreme.

Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing