Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Covid-19 - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Covid-19
brett     
27.1.2021
Tale štos v nadaljevanju, ki sem ga danes zasledil, je pa zadnje leto vedno bolj resničen kot pa smešen: dejansko izpade bolj tragikomično... Voila:

Američan, Rus in Slovenec, pridejo pred Boga. Američan: "Kdaj bomo mi prišli iz krize?"
Bog: "Čez 50 let." Američan prične jokati in reče: "Tega jaz ne bom dočakal ..."
Rus: "Kdaj bomo mi prišli iz krize?"
Bog: "Čez 70 let." Rus prične jokati in reče: "Tega jaz ne bom dočakal ..."
Slovenec: "Kdaj bomo mi prišli iz krize?"
Bog prične jokati in Slovenec ga vpraša: "Zakaj jočeš?"
Bog: "Zato, ker jaz tega ne bom dočakal."zadrega
SamoK     
27.1.2021
Sami poceni štosi.
Resnično nič duhovitosti.
Če se temu lahko smeješ, se smeješ tudi prizoru, ko nekomu spodrsne na bananinem olupku.
Sem mislil, da so samo Američani tako omejeni.
drava22     
27.1.2021
eekeekeekeekzmedenzmedenzmeden
brett     
27.1.2021
SamoK...sto ljudi, sto čudi!
Vsakemu svoje... Jaz npr. imam rad tako angleški črni, včasih cinični humor, kot takega o blondinkah, policijah, itd. in stand up komike. Ni treba vedno, da so fulll IQ, ipd. In tu sem pač ocenil, da so v tej temi debate že tako resne in "nabite", da je treba kakšen ventil sprostiti.
Se opravičujem, če ni vsem ravno povšeči.

Če pa bi dobro prebral odstavek pred samim "štosom" o "šentlorjanski dolini", bi videl, da dejansko vedno bolj kaže, da to sploh ni hec, ampak vedno bolj žalostna resničnost. Kar dokazujejo npr. današnji večerni sklepi Vlade o nakupu "gat in zoknov"!

Brez zamere nasmeh


PS: daj prosim še ti kakšen primeren vic napiši. Morda bo boljši
redbull     
28.1.2021
brett ko bi le bil to vic kar si napisal, vedno bolj smo blizu trditvi Boga.
Dobro za Jajota in slabo za nas je, da se dec sploh ne stara. Bomo vsi prej šli, na čelu bo pa vedno drhal
SamoK     
28.1.2021
brett, seveda sem prebral tvojo dodatno pripombo in to popolnoma razumem.
Ma kakšna zamera neki! Seveda piši vice naprej in uživaj v njih, če ti paše.
Sam sem bolj realist. Ne potrebujem "lahkotnih" (beri: imbecilnih) štosov, prav tako me ne stiska pri srcu in mi ne gre na jok ne zaradi politike in ne zaradi korone.
Ne vidim nobene dodane vrednosti, da bi se s tem duševno obremenjeval.
pikica1     
28.1.2021
Še en moj nasmeh
Covid-191
felix     
28.1.2021
Seveda je najbolje prebrati kakšen vic na tej strani, ampak jaz vseeno malo pogrešam Bučkota1 na tej strani, dolgo se že ni oglasi.
brett     
28.1.2021
Da ne bo samo ala "koronca" (poceni) štosi, še nekaj najdenih o generacijski prepadi jezik

Covid-191 Covid-192 Covid-193 Covid-194 Covid-195 Covid-196 Covid-197 Covid-198 Covid-199 Covid-1910 Covid-1911 Covid-1912 Covid-1913
ločanka     
28.1.2021
Sem se nasmejala vicem , nad bučkotom pa zamislilanasmeh
zavest     
29.1.2021
@SamoK, glede na tvoje udrihanje čez objavljene šale: "opinions are like assholes. Everybody has one."

Ali je nemara bolj takole? https://imgur.com/zQI4Ymo velik nasmeh
aleš k     
29.1.2021
Covid test
Covid-191
Hribolaznik     
29.1.2021
Slovenija zdrsnila na 4. mesto, rešuje nas pa mali Gibraltar...
Covid-191
VanSims     
29.1.2021
@aleš_k: problem je ker logična implikacija deluje (sicer še to ne čisto sigurno ampak ajd tudi pravi testi niso čisto sigurni) le v eno smer. mežikanje
primoza     
29.1.2021
Sicer ne berem dobre polovice debate od bučko Potrč strokovnjakov. Zdaj je že jasno, da so v dobri meri prav ti uničili ekonomijo v Sloveniji. Plačilo zapitka bo prišlo v naslednjih desetletjih. Ampak oni še kar gonijo svojo... Na srečo se kažejo prvi učinki cepljenja najranljivejših. Avtobus mrtvih se je spremenil v pol avtobusa dnevno.
brett     
29.1.2021
V tej temi bom za dobro voljo objavil še kako foro, hec. Le tokrat se bom oglasil malce drugače...

Dejstvo je, da je virus tu, da ni nedolžna stvar in da mora vsak posameznik čim več narediti za dobrobit sebe, svojih bližnjih in naroda. Po drugi strani pa je tudi dejstvo, da "potrč" strokovnjaki niso uničili ekonomije. Ne v SLO, ne kje drugje v Z civilizaciji. Temveč politika in delno tudi mediji! Plačali pa bomo res mi...raja!

Ker nekje je meja teh nebuloz, ki se dogajajo zadnje pol leta. Država bi morala poskrbeti strateško za najranljivejše skupine (npr. DSO, ipd.), ostalo pa pustiti, da gre življenje naprej. Tako pa bo cena "avtobusov" neposrednih žrtev na dolgi tek postala "kompozicije vlakov, ladij križark" posrednih žrtev!

Se pa obenem sprašujem "dragi moji", če se že ob tej zdravstevni težavi pojavi takšno klecanje celotne civilizacije, paničarjenje, itd., kaj zaboga bi se zgodilo, če bi udarila res huda epidemija...recimo v taki udarni obliki kot je bila srednjeveška kuga, španska gripa, ... Kot kaže bi šlo vse po gobe! Kot mi je rekla ena zdravnica: ljudje se bodo takrat pobili med seboj! In prepričana je, da bo do take hude ure prišlo: izbruha pandemije, ko se bo tale Covid-19 zdel kot prehlad.
primoza     
29.1.2021
Saj sem napisal... Strokovnjakov ne manjka.
Hribolaznik     
30.1.2021
Paničarjenje? Mogoče res. Sam še nikoli nisem zapaničaril zaradi tega virusa. Niti malo. Narod vedno stopi skupaj takrat, ko je ljudem najtežje. V Sloveniji tega ni. Se pravi težave so minimalne. Ko bodo težave res velike, takrat bo drugače. Tega sedaj ni. Narod ima čas se igrati po forumih in jokati, ker so otroci doma, ne v šoli. To ni kriza. To sploh ni nobena kriza. Ljudje očitno ne vedo, kaj je kriza. Pritožujejo se lahko le turistični in gostinski delavci. Turizem in gostinstvo sta v krizi. Pa še to ne povsod. Še vedno je več kot polovica gostiln zaprtih, čeprav bi lahko delali in dostavljali hrano. Ampak očitno se jim ne ljubi. Očitno ni še ta prave krize. Na mestu je vprašanje zakaj se folk sploh pritožuje? Patetika. Preveč prostega časa?
Hribolaznik     
30.1.2021
Da so ljudje res "bučkoti", kot se nekateri tu izražajo, pa na žalost drži kot pribito. Zgodilo se je pred kratkim: okužena gospa iz vasi v Posavju gre na obisk po vasi. Obišče sosede in sorodnike. Rezultat je znan. Neumnost na kvadrat. Gospa si zasluži diplomo za bučkote.
Hribolaznik     
30.1.2021
Kjer jaz stanujem samo 2 gostinska obrata delujeta in dostavljata hrano. Dela imajo preveč. Niti ne zmorejo dostaviti pizze v normalnem času. Ostalih 10 gostinskih obratov je zaprtih. Čakajo, kaj bo vlada odločila. Čakajo na pomoč? A to je kriza? Da ne omenjam tovarn, ki obupno iščejo delovno silo, tako moške kot ženske. Takoj bi zaposlili. Pa ne najdejo delavcev. A to me kriza? Razvajeni Slovenčki, ne pa kriza...
Page: 1 2 3 ... 83 84 85 86 87 ... 132 133 134      
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing