Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Planinski čevlji - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Planinski čevlji
Guest     
23.10.2007
Trenutno imam Alpinine in sem zelo zadovoljna z njim.Imela sem pa tudi Planikine,bile so super,ko sem potrebovala jih trenutno ni bilo(stečaj Planike),sedaj sezopet dobijo.Mislim ,da so slovenski proizvajalci superglede obutve in prisegam nanje.nasmeh
Guest     
13.11.2007
alpina je res dober...in drag čevelj ;-))
Guest     
14.11.2007
Alpina je res drag čevelj,vendar imajo sedaj njihove trgovine kar nekaj ugodnosti z raznimi pika karticami in časopisnimi karticami,popust imaš tudi,s člansko izkaznico planinskega društva.imajo tudi svojo industrijsko prodajalno,ter tudi modele z neopazno napako,samo malo je treba povprašati in se znajti pa cene kar padejo.lp,Vanjanasmeh
Guest     
14.11.2007
Pa še moje mnjenje. Sama imam Planikine čevlje, za enkrat brez pripomb, mož nekaj cenejše, kupljene na popust. Po treh mesecih uporabe jih je bilo treba posalti nazaj, da jih ponovno zalepijo. Tako je to vedno in tudi drži! Malo denarja, malo muzike. Enako je tudi z nahrbtnikom, kupljenim na Pikino kartico. In na takšnih popustih ne mislim več kupovati.
Pa lep pozdrav!
Guest     
14.11.2007
Mislila sem na kartico,kjer kupuješ z gotovino inpridobivaš pike,ravno tako jih lahko v njihovih trgovinah lahko koristiš,v planiki mislim-ravno tako v planiki kupuješ z kreditno pikino kartico.izdelki so iz planike ne s kitajske.
lp,vanja
Guest     
14.11.2007
Trenutno imam Planikine čevlje.Zadovoljen sem z njimi.Pej pa sem nosil Apinine ,pa bom reku ena A čevelj.Pa nikar ne šparajte pri čevljih.Lp FRANCnasmeh
and12     
29.11.2007
Pred pol leta sem kupil pohodne čevlje ASOLO Power Matic 400 GV in sem zelo zadovoljen z njimi, moti me pa samo to ker se mi večkrat med hojo odvežejo. Zanimam me če obstajajo kakšne posebne metode zavezovanje da se to odpravi? Hvala vsem za pomoč
Guest     
29.11.2007
Priporočam dvojno zavezovanje. Se pravi, ko narediš mašno le ta postopek ponoviš.
Guest     
29.11.2007
Cez masno se en navaden vozel, pa tud ni problemovnasmeh
and12     
30.11.2007
hvalanasmeh
Guest     
30.11.2007
Hojla, tudi jaz sem imela enake probleme z odvezovanjem gojzerja. No, sedaj pa vedno naredim dvojni vozel, pa se mi miti enkrat več ne odvežejo.
andrej767     
2.1.2008
Že nekaj let imam Planiko (Lhotse se mi zdi) in če bi takšne še prodajal bi jih ponovno kupil.Super sem zadovoljen z njimi,že od novih nobenih težav,nobenih žuljev al kaj takega.Zagotovo obstajajo tudi boljši čevlji vendar so zame tile odlični.mežikanje
wida     
7.3.2008
ALPININE TIBET SO ODLIČNE. zavijanje z očminasmeh
blegoš     
7.3.2008
Moje osebno mnenje je da je vsa obutev, ki se dobi pod znanimi blagovnimi znamkami kvalitetna. Vsak posameznik pa ima drugačno obliko noge in hoje in mora sam ugotoviti kateri model mu najbolje odgovarja. Vsak proizvajalec ima svoje oblike kopit in ko enkrat ugotoviš katera ti najbolj odgovarja,izbira ni več težka. Ostaja samo še odločitev kakšne potrebe ima posameznik in koliko globoko ste pripravljeni seči v žep. Nobena obutev pa ni večna in tudi če se čevlja ne nosi počasi razpada.
spoty     
7.3.2008
Tudi jaz imam Asolo Power Matic 400 in so res super. Sem kupila pa tudi podobne od Meindl-a, pa mi ne ustreza kopito, tako, da zdaj stojijo v omari. Vsi pohodni čevlji (če jih seveda ne kupite v Lidlu, Hofer-ju, Sparu) so kvalitetni, je pa od vsakega posameznika odvisno, kateri mu najbolj ustrezajo. Ravno zato se mi zdi super, da trgovina Annapurna sposoja čevlje na probo, saj ko jih daš na noge ne moreš zagotovo trdit, da so v redu, to ugotoviš na prvi turi in ojoj če niso pravi.
trojcek     
8.3.2008
Za vse, ki bi radi kupili čevlje ASOLO, pa niste pripravljeni dati toliko denarja je malo naprej od Opčin(IT) v vasici Prosek trgovina Papi Sport.
Samo za primerjavo naj povem, da sem sam kupil model čevljev Asolo Flame cena v Proseku 106 Eur. V Ljubljani in sploh pri nas v SLO pa 174,50 EUR.
Kdo pobere skoraj 70 EUR provizije?

tonej     
8.3.2008
Takole gre--- firma LOGOS jih uvaža v SLO in potem distribuira naprej lokalnim trgovcem: 3sport, Alpin sport, Annapurna itd.
Vsak mora nekaj zaslužit, a se strinjate?!
Tone
Ps.hvala za napotilo
trojcek     
8.3.2008
Ja se strinjam, ampak 70 EUR je pa kar malo preveč.

Borut
maremw     
9.3.2008
men se je sicer pri 80 evrov vrednih alpininih peta odlepila,računa pa nisem našel in so šli v smeti po 8 mescih
andrej767     
23.3.2008
Ja to je pa bedno mrk pogled
Page: 1 2 3 4 ... 80 81 82      
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing