Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Hribi.net in opisi korak po korak - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
list of forums / Slovenia / Splošni pogovori / hribi.net in opisi korak po korak
 Hribi.net in opisi korak po korak
bbugari1     
5.8.2020
"čeprav spadam med tiste, ki imajo radi čim manj oznak in res samo osnovne namige. Potem pa naj moja sposobnost določi, ali grem do cilja, ali raje odneham zaradi pomanjkanja ustreznih veščin. Pri sebi zadnje čase mogoče le opažam, da vse pogosteje kakšno meni dragoceno turo raje ne objavim."

Podpis!
mežikanje
dprapr     
5.8.2020
“Kdo pa sem jaz in kdo si ti, da imaš samo ti in peščica izbranih vso pravico do gora? Kot da si pozabil, da si tudi sam pred časom negotovo stopical najprej po nadelanih poteh, šele kasneje (tudi verjetno ob kakšnem izkušenem) spoznaval bolj skrite kotičke? Te moti to, da si se sam moral za to bolj potruditi, zdaj imajo pa vse na pladnju, takole preko spleta? Ej...sprijazni se...”

Ja, tole iz prve strani (onsight) bi tudi podpisal. nasmeh
Trobec     
5.8.2020
Spet ena večnih debat nasmeh Ja, sem se že srečal z vprašanjem, objavit ali ne. Nazadje s Travniško dolino. Ampak seveda je nekdo pred menoj že objavil (niti ni tako važno, ali na internetu ali knjigi). In tistemu sem hvaležen, ker sicer verjetno sam nikoli ne bi užil teh lepot. In zakaj bi jih sedaj drugim omejeval? Pazim pa, kam objavim. Na hribi.net je po mojem mnenju v večini vendarle gorniška publika in zelo malo "instant", oz "korona" planincev. Ne bom pa take objave delil v FB skupini s 50.000 člani, kjer so "najbolj čislane" fotografije ritk v čim bolj oprijetih pajkicah...

P.s. Pri markiranih poteh ta "moralna" dilema odpade, seveda z ustreznimi pripisi "zahtevna/zelo zahtevna/zelo dolga..."
Page: 1 2 3       
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing