Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
Hribko / Zadnja sporočila

Hribko - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
Hribko3. 03. 2023 18:59:11
Mimogrede, Lojz je Morbegno podrl, ker si lasti oni bunker zraven, ki je manjši za vzdrževanje kot ona ogromna zgradba Morbegna, in da si ne bi morda kdo omislil ponovno oživitev take ogromne zgradbe, si je Lojz domislil, da jo rajši toliko prej pospšeno podre. Ker, če bi Morbegno obnovili, potem bi bil Lojz preveč nevoščljiv. Morda je bolje tako, morda pa tudi ne , in morda jo bomo nekoč res še obnovili, čeprav je pa po eni strani precej bolje, da bi Slovenci naredili povsem novo zgradbo tam nekje blizu., .
Hribko12. 10. 2022 12:08:19
@Trobec, Pozabil sem omeniti, da ta Blagoslovljen Gorniški Čas velja verjetno tudi za Južno poloblo, ne samo za Severno. Izven tega časa pa se Nižinsko-posvetnim ljudjem žal Ni priporočljivo podajati v Gorski svet, ki se začne nad 1140 metri. Navajeni Pohodniki pa si to lahko upajo početi ves čas ,brez večje škode. Ni pa tak vzpon izven omenjenega Časa neškodljiv za nižinskoposvetne ljudi. Lep Gorniški pozdrav.
Hribko11. 10. 2022 07:22:43
@ Trobec : Zato, ker so samo od 15.5. do 15.6. in od 15.8. do 15.9. najboljše energije v Gorah, ki na vsako dušo in njeno materijalno telo delujejo dodatno poživljajoče, dodatno ugodno in dodatno zdravilno. To pa pomeni, da bi morale biti vse gorske koče na planetu odprte vsaj do 15.10, da pridejo v ta časovni okvir. In tako tudi bodo, čez nekaj let, ker zdaj očitno nekateri tega žal še ne vedo. Lp do tedaj.
Hribko9. 10. 2022 10:00:21
Hana7, a je že zaprta ? :-/
Hribko8. 09. 2022 01:34:56
Cesta do žičnice je odprta in normalno prevozna ter dobro urejena.
Hribko8. 09. 2022 01:27:13
@ ejti : saj to ni pomembno, kajti, država bi vseeno lahko prispevala za razvoj Gorskega pohodništva, ker to Blagodejno vpliva na Duhovno stanje naroda. Mzv.
Hribko5. 09. 2022 07:01:49
Cesta je odlično poravnana, tako, da sem brez težav priletel z mojo znižano športno raketo skoraj do konca Konca nasmeh Pohvale, za urejeno cesto nasmeh Enkrat bomo morali samo še leseni mostiček pod žičnico zabetonirati, z nekaj železa, ker že malce razpada, ampak, letos bo verjetno še zdržal nasmeh Se pa strinjam z Redbularjem, da bi lahko zdaj, ko je kolikor toliko poravnan šoder, spotoma vrgli še asfalt vsaj do žičnice, če že ne še do konca Konca. Ampak, lenuharsko brezbrižna država verjetno nima kaj dosti posluha za duhovni napredek naroda, ki se deloma odvija tudi v Gorah. Zato pa kot narod bolj tonemo navzdol, kot pa napredujemo . No, saj je že na Veliko Planino zdaj asfalst višje kot pa v Konec, ali pa na Jermanco. Zato bi oba parkirišča lahko imela asfalt do konca, da ne zapravljamo dragocenega časa za popravilo podvozja na vozilih, in za krpanje lukenj v šodru, ter ne nazadnje tudi za vožnjo do Konca. Mir z vami naj bo.
Hribko2. 09. 2022 21:25:49
Hvala obema. Ampak, katera cesta je pa zaprta zaradi asfaltiranja , oziroma, kateri del ? Hvala vnaprej.
Hribko2. 09. 2022 19:58:51
Lep pozdrav po daljšem času. Ali morda kdo ve v kakšnem je stanju cesta do Konca in če lahko to napiše tukaj ? Hvala vnaprej. Lep gorski pozdrav, čav.
Hribko15. 06. 2022 15:01:01
Telefon je bil zaseden na Kamniškem Sedlu, zato sem jo rajši mahnil proti Grintovcu, ker se je na Kokrškem Sedlu oglasila Zdenka. Lep pozdrav.
Hribko15. 06. 2022 14:55:01
Ali vas resnica preveč boli, da jo ne zmorete več prenesti ? Sem se morda kaj zlagal ? Ali ste celo proti Svobodi Govora ? Kaj vam ni razumljivega ? Vprašajte, pa vam rade volje pojasnim. Konoplje pa ne zlorabljajte za napačne oziroma škodljive namene . Hvala . Lep pozdrav .
Hribko15. 06. 2022 11:52:11
Dragi Slovenci. V gore rijete kot prašiči. Zato sem nocojšnji dopust spet imel Polne roke in noge Dela z Čiščenjem poti. Ista pesem kot v Ponedeljek na Brano. Premetal pol tone kamenja, in potrgal pol klaftre vejevja ki je raslo direkt na pot. Sicer moram pohvaliti za odlične stopnice, ki jih so jih požrtvovalno naredili urejevalci poti, ker mi je Vsaka Dobra stopinja precej pomagala na poti got + dol. Drugače pa je na splošno z Slovenskim narodom zelo Slabo, in Bog ni zadovoljen z nami. Točno se vidi kako smo se Pokvarili kot narod. Vidi se sebičnost in smrdljiva lenoba, ker nihče več noče nič kaj dobrega narediti za sočloveka, da bi mu olajšal Življenjsko Pot - v tem primeru v Gore . Ste postali slabši kot živali. Še od živali bi se lahko naučili več ljubezni, ker ste slabši in neumnejši postali kot prašiči. Tako, da nas je ahko kar sram. To sem vam moral povedati, ker že začenjate smrdeti od lenobe , zlobe in sebičnosti kot mrlič v trugi. Ampak, zdaj itak že zmanjkuje časa za poboljšanje, kajti, Konec starega obdobja se nezadržno približuje z Koncem "sveta" pred Drugim Prihodom v Tem desetletju. Vendar pa Bo Edina Rešitev ravno v Gorah. Zato, pot pod noge za trening, kolikor nas je gornikov še ostalo. Lep gorski dan vam želim zdaj že iz nižin.
Hribko14. 06. 2022 13:17:34
Hvala. Zdaj , po kosilu bo Štart gor , Če bo le Bog dovolj polepšal vreme, in razkadil te oblake. nasmehcoolnasmeh
Hribko14. 06. 2022 13:15:03
Je pa na enem odseku tam pred zgornjo grapo pred grebenom pred grapo še vedno en mrtev kot, kjer se ne vidi markacije , ker je stara obrnjena proti severovzhodu. Prosim, če lahko tam kak marker vrže en čopič, oziroma sprej, ker drugače bo spet kdo zašel, tako kot sem jaz izgubil pred leti Obvezno vsakič najmanj po enkrat , pa do 6-krat , ko sem se povzpel na to lepo goro . Hvala vam vnaprej. Lep gorniški dan vam želim iz kosila tik pred Štartom nasmeh
Hribko13. 06. 2022 19:54:13
Danes sem po skoraj dveh letih spet prisopihal na Brano, po prestani lanski bolezni. Snega skoraj nič več , ker se je tudi tista flika ob poti nad Sedlom precej zmanjšala. Je pa zgleda tudi suša, ker pri Krvavškem mostu ni vode, prav tako tudi pod Pastirci ne. Videl sem tudi precej novih stopnic od Jermance gor , kar je zelo pohvalno. Vseeno pa sem moral na poti gor in tudi nazaj premetati okrog pol tone kamenja stran iz poti , ter polomiti okrog pol klaftre drevja , ker slovenski prašiči - ne ljudje - Nočejo Nič skrbeti za Vzdrževanje Gorskih poti . Tako, da sem imel zaston fitnes, zaradi Vseslovenske Lenobe. Pohvale pa še enkrat tistim bratom, ki so se namučili z izdelavo tako dobrih stopnic pod Pastirci . Drugače pa tudi streho Baumannn dobro onbavlja, Upajmo, da čim prej zaključijo. Jutri pa morda še Planjava pade, če bo le Bog dovolj Dobro vreme priskrbel. Lep pozdrav iz bolniške, čav . Mir naj vam bo.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies