Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    
insider / Zadnja sporočila

insider - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentari:
insider7. 09. 2012 09:30:52
@VanSims
Kruha nisem naročal, kar bi se mi ob naročilu narezka zdela prvovrstna bedarija (beri primerjavo s sendvičem). Tovrstno nategovanje z zaračunavanjem kruha smo že malce pozabili, saj se je to dogajalo nekoč, v drugih časih in okoliščinah.
Enako je spet postala moda zaračunavanja pogrinjkov (50 centov = jedilni pribor+papirnati prtiček). V Grčiji se temu nikakor ni možno izogniti, a ti obvezno zraven postrežejo tudi maslo in kruh. Vsaka čast in priznanje našim korektnim lokalom, ki za to ceno tudi dodajo žlico zaseke, skute,... in kos kruha.
insider6. 09. 2012 11:32:29
Smo redni gostje Bovškega - Trente. Letos, žal, z najslabšimi izkušnjami doslej. Obisk izvira Soče in Kekčeve domačije spada med "obvezne like" naših počitniških bivanj v teh krajih. Po slabi izkušnji s Kekčevo domačijo smo se jezni in upajoč na boljši odnos osebja odpravili do koče pri izviru Soče. Tukaj že leta gospodarijo starejša dekleta. Po dokaj neprijazni postrežbi sem bil dokaj presenečen, ko so mi ob narezku zaračunali posebej še kruh ??? Je to vsepovsod tako ? O tem, da je šlo za navaden kruh iz trgovine, ki je bil ob vsem že kar suh, ne bi govoril. Zanimivo bi bilo vedeti, ali ti tudi ob sendviču kruh zaračunajo posebej ? Dejstvo je, da ne narezka in ne sendviča (načeloma) ne moremo pojesti brez kruha !!!
Račun mi je izpisala kar na hrbtno stran enega izmed lističev bloka, v katerega (verjetno) zapisuje naročila. Tabla z izpisano ponudbo ni imela cen, kruh na njen ni bil izpisan. Skratka, takrat mi je postalo bolj jasno, zakaj je dovozna cesta do koče zaparkirana v dolžini cca. 500 m, ob avtomobilih pa gostje v travi veselo mlatijo sendviče iz hladilnih torb.
insider5. 09. 2012 18:07:45
Delim izkušnje predhodnikov. Sicer tja zahajamo že leta, a letos je sodu izbilo dno. Pivo 3€, kava 2€, in to na lokaciji, kamor vse pripeljejo z avtomobilom. O kakšnem računu ne duha ne sluha. Aroganca in negostoljubnost lastnika : na vprašanje, ali lahko dobimo kaj za jest, mi je odgovoril, da le penzionski gostje, čeravno so ostale goste stregli vsepovprek.
Fuj nadutost, nikoli več ... sramota slovenskega turizma...
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies