Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Storžič - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Storžič
nteam     
20.6.2019
Glede koče nisem siguren (vem le, da so ta teden menjali šank), cesta pa ni slaba. V nedeljo je bilo veliko avtomobilov gor - pa ne terenci. V primerjavi s stanjem ceste po lanski povodnji, je cesta v odličnem stanju. Kar veselo na pot, najbrž bo le avto malo umazan.
Srečno!
bongo     
20.6.2019
Koca je najbrz zaprta, ker ne najdejo novega oskrbnika. Prejsnji je sel na Roblek. Najbrz ne kar tako.

Cesta je bolj zjahana kot lani, ce nimas ravno dragih platisc, pol je ok.
turbo     
21.6.2019
Razpis za oskrbnika je odprt do konca junija:
https://www.planinsko-drustvo-trzic.si/obvestila/razpis-za-oskrbnika-planinskega-doma-pod-storzicem/
julius     
21.6.2019
Na spletni strani PZS so tudi predhodni razpisi.
trdi     
21.6.2019
Obvestilo na vratih koče...
Storžič 1
julius     
21.6.2019
Zaprto zaradi obnove - RAZPISOV za oskrbnika.
TRDI- ne verjemi vsemu kar je napisano. Vprašaj na Veliki in Mali poljani, v Lomu in ne nazadnje v Tržiču, pa boš izvedel kaj je res in kaj ni res.
Nedolgo nazaj so obnovili vse spodnje prostore (najemnik je bil Marko M.).
Ne v Domu in ne v okolici ne boš našel nobenega delavca.
Tudi mi smo od tam odšli lačni in žejni.

skalar50     
21.6.2019
tudi jaz sem slišal točno tako kot piše "julius" ...
in trkal po vrnitvi s Storžiča na zaprta vrata...
ni vrag, da tega portala ne prebira tudi kdo od odgovornih v PD Tržič
... kaj, če bi nam (končno) nalili čistega vina (vode) ?
ouka81     
25.6.2019
Danes iz Povelj na Storžič čez psico-,spust do Bašeljskega prevala in nazaj v Povelj.Razen spodnjega dela ko so podirali,in je posledično manj markaciji je pot brez posebnosti.Lepa krožna pot.
gams1     
6.7.2019
Dom pod Storžičem je bil danes še vedno zaprt, cesta na splošno in pod domom, ko se začne klanec, pa je tudi zelo uboga, valovita in polna kamna, tako da komu je škoda avta, naj parkira raje spodaj pod travnikom.
No, k sreči so vsaj vse planinske poti, ki vodijo na Storžič OK, tudi pot od Male in Velike Poljane čez Psico je letos dobro označena in zavarovana.
Storžič  PD je žal še vedno zaprt ... številni Hrvati, ki so bili danes v večini: Slovenci naj se pridejo turizem učit k njim1 Storžič  cesta do doma je še vedno v slabem stanju2 Storžič  čez Psico na Storžič - čez prvi del3 Storžič  čez srednji del4 Storžič  čez zadnji del5 Storžič  zadnji del6 Storžič  ovčja čreda skoraj na vrhu, posledica: drekci vsepovsod naokrog7 Storžič  pod vrhom8 Storžič  sestop čez Škarjeve peči - tudi brez posebnosti, a poleti je iz te smeri zelo veliko obiska9
dRM     
14.7.2019
Včeraj opravili pot iz Bašlja, mimo SV. Lovrenca po JZ grebenu na Storžič. Pot je dobra in brez posebnosti, tudi neoznačena steza, nad razpotjem, je dobro uhojena in lahko sledljiva, ponuja pa prekrasne razglede tako, da jo svetujem vsem, vendar je kar naporna, ampak je vredna vsega truda mežikanje
Sestop je bil preko Bašeljskega prevala in Kališča nazaj do Bašlja. Tu ni nekih posebnosti, poti urejene in markirane. Na Kališču prijazna oskrbnika, postrežeta dobro hrano, zato si le vzemite čas in pojejte kaj v koči nasmeh

Bolj podroben opis najdete >> TUKAJ <<, kratek video pa >> TUKAJ <<

Storžič  Gamsov raj1 Storžič  Sv. Lovrenc2 Storžič 3 Storžič  Pot po JZ grebenu4 Storžič  Pot po JZ grebenu5 Storžič  Na JZ grebenu6 Storžič  Na vrhu7 Storžič  Sestop proti Bašeljskemu prevalu8 Storžič  Ob odhodu iz Kališča9
jani bele     
16.7.2019
V Domu pod Storžičem je nov oskrbnik, cesta pa, no, ni ravno asfalt, v prvo, sem ter tja malo zamiži, pa gre.
Domch     
16.7.2019
Danes ena krožna v kraljestvu Storžiča. Mače-Kališče-Storžič-Bašeljski vrh-Mali Grintovec-Licjanovec-Mali Grintovec-Srednji vrh-Cjanovca-sestop v smeri Javorovega vrha in nato desno nazaj skozi Hudičev Boršt in nazaj dol v Mače. Idealno za hojo, ni bilo prevroče, vsake toliko hladen veter in pokrivanje sonca s strani kopastih oblakov. Do Licjanovca se je potrebno malo potruditi skozi borovčke, drugače pa vse poti brez posebnosti, če preskočim nekaj podrtih dreves, ki se jih da obiti (Cjanovca-Hudičev Boršt).
Page: 1 2 3 ... 72 73 74       
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing