Hribi.net
Hribi.net
Login
Login
User name:
Password:
Login
Not registered yet? Register now.
Forgot your password?
    

Kekčeva domačija

Print
VanSims9. 05. 2013 14:16:13
Pomemben podatek manjka: ste se naključno tam ustavili brez predhodne najave vaše večerje, nočitve in zajtrka ali pa ste vse skupaj prej najavili?
(+5)všeč
zdenka korent10. 05. 2013 09:27:12
smo se najavili....
všeč
zdenka korent10. 05. 2013 09:29:33
sem pa mimogrede opazovala,kako so se obnašali do kako bi rekla mimoidočih poponikov,ki so samo nekaj spili in si oddahnili in nisem opazila neprijaznosti...
všeč
dprapr10. 05. 2013 09:39:14
Potemtakem si večina neprijaznost samo domišlja.
Nisem se tam nikoli ustavil, sem pa poslušal znance, ki so jih (nenajavljene) neprijazno odpravili!
(+4)všeč
isantl22. 07. 2013 21:37:22
Pozdravljeni,danes smo obiskali Kekčevo domačijo,nismo bili najavljeni.Lastnik nas je prijazno sprejel,naročili smo samo pijačo.K naši mizi se je pridružil čez nekaj časa,z nami je prijetno poklepetal,razkazal nam je vse prostore,do nas je bil zelo prijazen.Da pa pivo stane 3 eur,pa ni pretirano,saj to ni neka navadna pačvarnica,tam je zadeva na v isokem nivoju.Je pa res,da je lastnik zelo dober trgovec in psiholog.Mi smo bili tam prvič,zelo lepo sprejeti,navdušeni,še se bomo tja vrnili in tudi mnogim priporočali.nasmehČe ste pa neke nadute riti,pa ostanite raje doma za računalniki.
všeč
Okmodko22. 07. 2013 22:36:56
Človek ki rabi goste da kaj zasluži verjetno ne bo vseh nagnal. Verjetno te ni bilo zraven ko je vse goste v zadnih parih letih sprejel. Ne sodi samo po svoji izkušnji. IQ 0,0
(+5)všeč
isantl22. 07. 2013 23:29:56
Seveda bom sodila samo po svoji izkušnji.Zame je zelo dober gostitelj,dober vinar,pravi gostinec.Je pa res,da on postavlja pravila v svoji hiši in prav je tako,kdor tega ne razume,pač ne razume,pa ne rabiš bit zato hudo brihten.
všeč
Okmodko24. 07. 2013 22:56:00
Očitno moderator izbriše komentar ko vidi da se omenja "prepovedana oseba" ne da bi prebral bistva objave. V katerem ime te osebe ni bistvo! Zato naj razložim na drugem primeru:

Janez je znan po svoji ošabnosti in grdem obnašanju do soljudi. Vendar je prijazen do Metke,ki mu je všeč in Jožeta, ki je v Janezovi gostilni redna stranka in vedno pusti največ denarja. Metka in Jože imata zato lepe izkušnje z Janezom. Zato lahko zaključimo da je Janez dober človek. Pa čeprav grdo Micko zmerja s psom, staro Ančko s staro veščo, duševno motenega Matevža z idiotom in vse ki mu niso všeč z najgršimi žaljivkami. Ampak edino kar šteje je mnenje Metke in Jožeta, ker ostali so le hudomušneži.



(+11)všeč
isantl29. 07. 2013 17:43:59
Pišite kar hočete,mi smo se imeli zelo lepo in še bomo šli tja.Vem pa tudi,da je res kakor si ti do drugih,tako dobiš nazaj.Treba je najprej videti in razumeti sebe.Da hodijo tja znane osebnosti je znano.Je pa prav,da lastnik postavi meje,on je gospodar v svoji hiši in res ni potrebno,da hodi prav vsak nadutež po njegovem.jezen
všeč
Okmodko29. 07. 2013 22:22:02
Kdo pa je ta nadutež? Nekdo ima lepo mnenje o tem nadutežu, ki ga omenjaš. Zato ga ne bi smela žaliti, saj je ta nadutež dobra oseba, h kateremu nekateri radi hodijo.
(+3)všeč
Kriška30. 07. 2013 10:12:17
A res samo jaz opažam, kako "isantl" vestno ponavlja mantro "on je gospodar v svoji hiši, lastnik postavlja meje ..."? Kar mi seveda daje vedeti, da se je (verjetno na opozorilo kakšnega od prijateljev, kakšna mnenja se tule pojavljajo), kar "veliki gospodar na svojem" sam prijavil na portal, da bi lahko nekajkrat svojo nadutost izrazil še tule. Ignorirajte ga, pa nam takih zapisov ne bo več treba brati, saj bo odšel, kot je prišel.
(+5)všeč
Kriška30. 07. 2013 10:15:00
Aja, mimogrede še tole: Saj ste gotovo opazili, da se je pred nekaj meseci že prijavil tule z nekim ženskim imenom, da bi se pohvalil, kako dober gostitelj je? nasmeh
(+7)všeč
Meto30. 07. 2013 12:50:33
Malo sem pobrskal po internetu in "uporabnik z imenom in priimkom" ocitno res obstaja (ni mi uspelo ugotoviti v kaksni povezavi je z domacijo), definitivno pa dela reklamo (tudi s svojim facebook profilom), in to ne samo na tem portalu. Se pa strinjam s Krisko, da gre v primeru uporabnika "isantl" za isto osebo, je le prevec ocitno po stilu pisanja in ogledu profila.
(+2)všeč
ribic30. 07. 2013 14:00:05
Sicer sem nov uporabnik, čeprav stran spremljam že kar nekaj let.

Tudi sam imam s to kekčevo domačijo in njenimi lastniki podobno, izredno slabo izkušnjo.
Smo lani za prvi vikend avgusta prišli peš k njim 6 odraslih in 3 otroki pa nas lastnika v pol ure kolikor smo čakali, da bi kaj pojedli in popili niti enkrat nista ogovorila. Ves čas sta hodila mimo nas in se pogovarjala z nekimi prijatelji-znanci (sodeč po temi pogovora) pri sosednji mizi.
Po pol ure nam je bilo zadosti in smo jih pobarali če lahko kaj naročimo. V odgovor pa dobili osorno, da nismo najavljeni, češ kaj bi sploh radi.
Smo se vstali in odšli peš nazaj do koče pri izviru Soče ter se tam najedli in napili.
V tej "Kekčevi domačiji" pa nas več nikoli ne vidijo.
(+6)všeč
isantl30. 07. 2013 17:41:10
Ne morem verjet kam se je razvila ta debata.Jaz resnično nisem mislila,da bo šla zadeva tako daleč.Prav da ste pobrskali,jaz res obstajam in vse kar sem zapisala je res.Resnično sem presenečena nad tem kaj ste tam doživeli.Moram vam pa povedati,da je bil prvi vtis ko smo prišli tja res bolj negativen in sem jaz takoj rekla,to pa ni gostinc,ker se mu nekako ni dalo niti premakniti,potem smo vljudno vprašali,če lahko dobimo nekaj za popit,je rekle,da lahko in vsedli smo se zadaj za hišo.Prinesel nam je pijačo in odšel.Čez par minut je prišel in se začel z nami pogovarjati.Moram povedati,da je verjetno po govorici sodeč spoznal od kot smo.Ugotovili smo,da ima na štajerskem veliko vinogradov.Moja sestra in svak sta vinogradnika in so našli skupni jezik.Mogoče je bil pač zaradi tega prijazen,ne vem.Kot sem že omenila,moj prvi vtis ni bil nekako najboljši,potem se je zadeva nekako začela razvijati in smo nekako dobili dober občutek.Res sem večkrat ponovila,da je pač on gospodar,to sem nekako govorila iz tega vidika,ker sem sama gostinka in vem,da je gost kralj,vendar vseeno moraš ti nekako postavit svoje meje.Vsem se opravičujem,če je slučajno kdo dobil vtis,da jih prepričujem v nasprotno kar so oni tam doživeli in ne delam za njega nobene reklame.Jaz sem bila tam prvič,bilo mi je všeč,kraj,ambient,vse je zelo lepo urejeno.Vem pa,da tudi meni ni bil pač on nekako všeč kot oseba,malo je preveč nadut,ampak zdaj ko berem vse te zadeve,bom šla zagotovo še tja in bom prav pozorna na njegovo obnašanje,pa ne zato,da vam ne verjamem,ampak,da vidim kako je dober igralec.Jaz tudi ko grem kam,pa čeprav kdaj nisem zadovoljna,grem čez čas vseeno tja in nekako preverim kako je,to je verjetno poklicna deformacija in verjemite vedno me boli srce,kadar doživim kaj takega in vedno si rečem,da taki ljudje naj ne delajo v gostinstvu.Jaz sem gostinka 37 let,predana svojemu poklicu še vedno,zato se opravičujem vsem,ki sem jih orda prizadela s svojim pisanjem.Lep pozdrav vsem iz prelepega turističnega kraja na dolenjskem.
všeč
isantl30. 07. 2013 18:00:08
Pozabila se še napisati,da nisem na facebook profilu,verjetno je to druga oseba.Lp
všeč
VanSims30. 07. 2013 18:12:38
Pa madona pa bo res treba it pogledat. Potem bomo pa videli. Jaz ljudi sodim po tem kako se obnašajo do mene. In tak za mene tudi bo ne glede na to kako se obnaša do drugih in tako bom poročal tu na portalu. In seveda se ne bom najavil saj nikjer ne piše da se je treba.

Žal v bližnji prihodnosti nimam planiranega obiska tamkajšnjih krajev ali kake ture z izhodiščem tam blizu. No, pa se bo že našla prilka...
(+2)všeč
isantl30. 07. 2013 20:34:25
No le pojdi tja pogledat in napiši kaj si doživel,me res zelo zanima.
všeč
majapercmajhensek6. 08. 2013 22:24:18
Danes smo bili na kekčevi domačiji-katastrofa!!!! Nič ni za videt,nič ni več tako kot je bilo včasih,use je preveč obnovljeno,gospodar,pa tako uvel in zlaman,kot da že sto let spi.pa ,če ga kaj vprašaš,samo ja,ja,ja,ja.....nič,od nič!!!!splača se samo iti na izvir soče,maš kej videt.lp.
(+6)všeč
Uro_Ni19. 08. 2013 17:11:15
Obisk Kekčeve domačije pohodnikom odsvetujeva. Draga in zelo povprečna hrana, odnos gospe, ki tam dela, pa je do obiskovalcev zelo podcenjujoč, če ne žaljiv. Gostom brez težav reče, da naj grejo, saj so tam že predolgo. Ko sva se pozanimala o izkušnjah drugih planincev, sva ugotovila, da najin primer ni osamljen. Tako da - Kekčeva domčija v Trenti - nikoli več!
(+9)všeč
Page:12345
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Terms of use, Cookies