Mountaineering and Hiking

Mountaineering and Hiking


Mangart - Forum

Register
user: password:  remember me 
Slovensko Hrvatski Forum New thread search
 Mangart
MANGRT     
15.10.2017
Po Slovenski gor, malo po snegu, nekaj po brezpotju, da se ga izogneš in si na vrhu. Po italijanski je pa malo več snega z lepimi stopi.
Mangart v slovenski1 Mangart prečnica pod vrhom2 Mangart čakanje3 Mangart kuku4 Mangart splačalo se je čakati5 Mangart trd sneg na italijanski prečnici6
bo_zl     
15.10.2017
Namen imam iti v sredo. Koliko je torej snega po slovenski? malo tako kot na sliki 1 in 2, da se ga da lepo prečiti ali kje predstavlja večjo nevarnost.
pa cesta do sedla je prevozna ali ne? Hvala za odgovor:
Kejt     
26.10.2017
Pozdravljeni. Je bil kdo mogoče pred kratkim gor? Kakšne so kaj razmere na italijanski poti? Hvala za info nasmeh
MANGRT     
22.1.2018
Tudi tokrat se je rana ura izkazala za pravo odločitev. Pri Mlinču začnem v rahli megli s sneženjem, na vrhu sedla pod Rateškim Mangrtom, kjer odložim smučni se pa nasmehne sonce. Od tu naprej peš proti vrhu (po desni varianti zimske gor in po levi dol). Prediranje ledene skorje s posipom novozapadlega snega ni bilo nič kaj uživaško, je pa pomagalo za hiter sestop do smuči. Smuka zelo prijetna vse do izhodišča.
Mangart vedno lep pogled1 Mangart v toboganu2 Mangart a je lahko še lepše 3 Mangart močan veter je nosil sneg in sproti brisal sledi4 Mangart po desni gor in levi dol5 Mangart ledeni utrinek6 Mangart od stare koče v dolino7 Mangart cik cak med svečami8 Mangart bližnjica skozi gozd namesto po cesti9
redbull     
23.1.2018
Krasno in srečno naprej
Page: 1 2 3 ... 59 60 61       
You must be logged in to post a message:
Uporabniško ime:
Password:
Remember me:
If you don't have a User Name or Password, you must first register as a New User here
 
Copyright © 2006-2015 Privacy Policy, Hribi.net, Mountaineering, Hiking, Trekking, Climbing